Smr-btll Kızlar bugün adet olmam gerekiyordu olmadım prodoctor testin markası bekliyorum gece test yapıyım dedim bişey çıkmadı sabah kalktığımda bu şekildeydi kuruma çİzgisi mi https://hizliresim.com/3pogjkn Böyle olup hamile olan varmı
ElifMasalll Smr-btll bende dün sabah yaptm evden çıktım geldiğimde çift çizgi vardı pembemsi ve bundan daha belirgin inan aynı sorunun cevabını bende bilmiyorum yalancı çizgi mi yoksa gebe miyim iki arsada bir derede kaldm
Smr-btll Daha önce de bu marka ile test yaptım hiç kuruma çızgisi çıkarmadı bu kadar belirgin kuruma çizgisi olur mu
Smr-btll Ayperi11 gölge gibi oldu o kadar belirgin değil ama hala var sadece kamera da daha net çıkmamış
Ebruebos Benimde böyleydi ama kurumadan önce de çok ince çizgi görmüştüm. Kuruyunca belirginleşti. Ertesi gün tekrar yaptım koyulaşma oldu kan verdim 19 çıktı
Smr-btll Ebruebos varsa çok yenidir o zaman benim ilk yaptığım test flaşla bile zor görünen çizgiydi attım o testi ama prodoctor hiç kuruma çıkartmamışdı sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah