Kızlar çok düzenli 26 güne bir olurum regl 2 gün gecikti 4 senedir bekliyorum uzun zamandır gecikme de yaşamazdım sürekli halsizim ve âdet olcak gibi ağrım var. Normalde umutlanmazdım ama sabah uyandığımdan beri sanki göğsüme iğne batırıyorlar gibi ağrılar giriyor. En son düşük yapmadan önce bu his olmuştu. Test yapmamak için zor tutuyorum kendimi negatif görmek çok etkiliyor beni. Sizce kaç gün beklemem gerek bu belirtiler beni yanıltır mı 😔

Eger 2 gun geçtiyse çok buyuk ehtimal varsa test gösterecekdir yapa bilirsiniz bence

Peri_Omer elimde yok ama uyku bile tutmadı sabah olsa gidip alcam heralde sürekli düşünüyorum ama negatif görürsem depresyona kaçınılmaz oluyor 😣

Fnurr8

Bence az daha bekle şimdi yaparsan erken de olabilir negatif de çıkabilir en iyisi 2-3 gün daha beklemek. Benim geçen sene 6 temmuzda ve 7 temmuzda 1-2 gecikmeyle peş peşe test yaptım ama ikisi de negatif çıktı anca 9 Temmuz çıktı ama o da çok hafif yeni yeni görünmeye başlamıştı. Eğer varsa bile şimdi erken olsa negatif çıksa hayal kırıklığına uğrarsın bence az daha bekle ☺️ inşallah sonucu istediğin gibi olur

Ayse57 Çok doğru diyorsunuz gereksiz strese sokcam kendimi iyice . En iyisi bi kaç gün daha beklemek 🥲

Kızlar kimse yok muuuu ben henüz olmadım regl. Yeni hamiş olup benzer belirtileri olan yokmuuu

Fnurr8 test al canım kesin çıkar artık. Benim de 10 gün geçti ilk gün yapmıştım ben çünkü çok düzenli oluyordum normalde. Öncesinde aşırı halsizlik ve uyku oluyordu emin gibiydim aslinda sonuç pozitif çıktı. İstiyorsanız inşallah hamilesinizdir ❤️

Fnurr8 halsizlik uyku isteği gün geçmesi bi de midem bulanıyordu arada

merveaslannn ya bende adetle çok benzer olduğu için belirtiye bile yoramıyorum düşününce de sanki hepsinden var gibi 🤣 inşallah yanıltmıyordur

Ben elendim bu ay da kızlar gecikmenin nedeni nedir bilemiyorum ama maalesef akşam regl oldum . 😢