Elsa_ Beyzakara42 benim 39 da 3800 dü 40 da 4 olur geçedebilir omuz takılması olabilir diye sezeryana alıcaklar
babyUras_ alpege_ ya bu biraz genetik ve bebekle alakalı bence . İlk oğlum hep 1 hafta geriydi kilo alsin diye neler yedim neler ama 42. Haftada 3255 doğdu . Simdikinde dikkat etmiyorum 10 gün ilerde gidiyo .
Melike1526LM babyUras_ evet doktorum aslında bebeğin ortalama 20. Haftasında ne kadar kiloda olacağı üç aşağı beş yukarı belli olur yenilen içilen etkili tabiki ama hepsinin genetik yapısı farklı demişti. Anne yüreği dedikleri işte sağlıklı olsunlar yeter ki
Mzzz 4410 doğdu bebeğim normal doğum yaptım ama bu kadar kilolu beklemiyorduk normalde sezeryan yaparlar birçok riski vardır çok şükür benim doğumum güzel gecti bir sıkıntı olmadı
Kbra1012 Mzzz maşallah. 4 kg yasal sınır 4ü bulursa sezeryan dediler bana da cuma gittim cuma gitcem yine bakalım
Beyzakara42 Kbra1012 doktoruma sordum dört kiloyu geçerse ne olur diye ilkini normal doğurduysan hiç bişey olmaz dedi riskleri varmış dedim o ilkler için geçerli dedi
Kbra1012 Beyzakara42 bende tereddütte kaldım şimdi ya devlet hastanesine randevu aldım öğleden sonra gideceğim bakayım o ne diyecek
Kbra1012 Mzzz evet öyleymiş bugün başka doktora gittim o da aynısını söyledi. Risk almaya değer mi sanmıyorum