Nur230198 Nasıl gidiyor hamilelik 20 haftadan sonra değişimler varmı sizde .bebeğinize aldığınız bişeyler varmı ben henüz hiçbirşey almadım ve ne almakla başlasam bilmiyorum 👼🏻
Bibebek_2kedi Nur230198 22 haftalığım göbüşüm azıcık çıktı ufak tefek şeyler hariç kızımın çoğu şeyi hazır ilk gebelik heyecanından cinsiyeti öğrendiğimiz gibi almaya başladık şuanlık herşey güzel gidiyor arada bi bel ağrısı ve mide yanması dışında 🙈 Sizin nasıl geçiyor 💕
yagmurcoskun Nur230198 22+5 olduk biz çok şükür 🙏 son haftalarda sağa sola dönüşlerim biraz zorlaştı uyurken. Kesinlikle sırtüstü yatmamaya özen gösteriyorum ultrasonda bebeğin kalp atışlarında sırtüstü yatıldığında ciddi yavaşlama olduğunu gördüm toplardamarlar olan baskıdan kaynaklı beneğe yeteri kadar kan gitmiyormuş siz de dikkat edin mutlaka olabildiğince sola yatış yapın 🙏 enerjim yerinde iştahım da açıldı. 18’i şeker yüklemesi yapacağız🌸 inşallah siz de iyisinizdir
Mry2020 Nur230198 yarın 20 olucaz bu hafta karnım çıktı gerçekten 2.hamileliğim 4 kilo almışım 🫤 hiçbir şey almadım 2.kızım olacak yakında eski burçları açıp kontrol edicem ona göre alıcam inşallah sonra alışverişi toplu olarak Nişanda almayı düşünüyorum mayısta da beşik alıcam. Bebek arabası telsiz süt sağma makinesi müslin örtüler vs var zaten şükür
Damladzdslk Nur230198 22+0 sadece ıslak mendil aldım ikinci olduğu için yumurtanın ağzına gelmesini bekliyoruz kimse aldırış etmiyor bir ben heyecanlıyım 😂😂😂
Gamzeynepmiray 21 haftaligiz canim göbüş tamamen cikmis durumda ve mide yanmalarim artmis durumda bebise ufaktan almaya basladik hastane cikislari ve ufak ufak takimlar
Nur230198 Bibebek_2kedi benimde biraz karnım çıktı bu haftalarda sanki sık sık yorulmaya başladığımı hissediyorum hemen herşeyden yoruluyorum. ama genel olarak enerjim ve iştahım iyi👼🏻😇🙏10 gün sonrada 4 lü taramaya giricem
Surpriz-3 20, haftamdayım. Bu 3. Bebeğim. -2 kiloyla devam ediyorum. 3. Olunca az biraz eşyamız var. Ama 2 erkekten sonra kız olucağı için tabi yenileri gelicek. Planlı olmadığı için de tüm araç gereçleri dağıttım 😒 beşik ana kucağı bebek arabası hep alınacak
sym0109 İlk gebeliğim 22 haftadayım bebeğe şuana kadar sadece bebek arabası aldım. Bir de hediye gelen birkaç kıyafeti değiştirdim o kadar.. Şimdi önümüzde oda hazırlığı var. Mart ayı itibariyle yavaştan kıyafet ve diğer eşyalara bakacağım🌸
Tekici Kızlar hareketleri hissediyor musunuz ben 20 ye girdim ama anlatamıyorum hareketleri mi değilmi
Nur230198 Tekici bendede aynı hafif hafif bişeyler hissediyorum beneğin hareketleridir heralde diye yorumluyorum👼🏻🙏
Berremine Bugün 25 e girdim bende daha hiç bişey almadım bir iki parça tek aldım ikinci çocuğum 3 kilo almışız puana kadar iyi mi bilmiyorum ama böyle
Bibebek_2kedi Nur230198 Doktor mu istedi 4 lü taramayı acaba bizim ki istemedi de 2 li test yapmıştık çok şükür temiz çıktı başka test istemedi bizden
Seymaaa05 21 İnci haftadayız yarın detaylı ultrason var heyecanlıyız çünkü 17 inci haftada plesentamız rahme 2 cm uzaklıktaydı umarım çıkmıştır bebeğim iyidir . Kıyafet olarak da ufak tefek zıbınlar takımlar aldım😍🩷kızıma
Nur230198 Damladzdslk Bibebek_2kedi 2 li tarama testi yaptırdım 3 lünün sonuçları bu hafta çıkıcak bide 4 li test yaptırıcam .doktor bir risk görmedi .güzel çıktı sonuçlar ama diğer testlerde yaptıralım dedi açıkcası bende yaptırma taraftarıyım
bebegimibekliyorum__ Nur230198 merhaba 22 haftalıgız bizde oğluşumla 🐣 bel ağrısı ve çok çabuk acıkma halindeyiz alışveriş ufak tefek gördükçe alıyorum 💙
Nur230198 bebegimibekliyorum__ evet sık acıkma olayı sanki fazlaşıyor dimi 👼🏻🙏bel ağrısıda günden güne daha fazla oluyor gibi
Shnkh Nur230198 bende bişey almadım ye i cinsiyet belli oldu sağ bacak ağrısı var ek olarak bide mide bulantilari devam edyr