34Sevcan Merhaba kızlar 28 haftalığım artık net bir doktorda kalmam gerekiyor Medipol mega hastanesi nasıl giden memnun kalan varmı doğum fiyatları muayene fiyatları ne aralıklarla bilgisi olan varsa yazabilir mi
Ayse3434ay 34Sevcan Derya yaşar gıdıyordum 3600 oldu fiyatı bende degıscem sefakoue gececem fiyatlar çok artmış
34Sevcan Ayse3434ay Medipolde yenidoğan da küvez için ekstra ücret alıyormuş hastaneyle de konuştum o şekilde bilgi verdi küvezi karşılayan bir hastane arıyorum
Yazmet Çok çok iyi bir hastane her açıdan ben Nagihan hocaya gidiyordum ilk doğumu o yaptırdı mükemmel bir doktor hastaneden son derece memnundum ama şimdi biraz fiyatlar fazla gibi
Alpgmz 34Sevcan kiminle görüştünüz acaba ben 2019 da orda doğum yaptım bez parası bile istemediler bebeğim 75 gün kaldı. Şimdi tekrar erken doğum riskim var orda takipliyim bilmiyordum ücretli olduğunu degisti mi acaba
Mahinur-12 Ben Medipol megada sema yilmaza gidiyorum 2200 muayene doğum fiyatı normal 33.000 sezeryan 54.000 bin
Mahinur-12 aycinturan iki defa gittim haftaya tekrar gidicem memnunum bütün sorulara cevap veriyor doğumu da onda yapmayı düşünüyorum
yeni_anne2 Alpgmz medipol mega da ki ücretler resmen cep yakıyor bildiğiniz çok çok fazla bir nst bille bin tl istiyorlar ben esenler medipole gidiyorum çok daha uygun
Alpgmz yeni_anne2 malesef benim gibi mecbursaniz vermek zorundasınız. Ben 2019 da erken doğumla bir evladimi kaybettim çok şükür ki biri hayatta oda önce Allahin sonra megadaki yenidoğan yoğun bakımdaki doktorlar hemşireler sayesinde. Şuan da da aynı riskim var ayda 2 kez muayene ücreti veriyorum 8 bin TL ekstra tahliller vs saymiyorum bile 🥺
yeni_anne2 Alpgmz öncelikle başınız sağolsun çok üzüldüm 😔evett tam olarak da bundan bahsediyordum aslında oraya gitmeye mecbur olanlar varr maalesef sadece çok gereksiz pahalandı çok fazla ücreti varr 1 doğuma yüz bin tl vermek az para değill