Ruzgargulus Kızlar ilk sezeryande gebeyken tetenozu olmuştum şuan olmak istemiyorum. Tetenoz olmayıp sorun yaşayan varmı acaba dogumda dogum sonrasında vs
Sivassli58 Bir sorun olduğu zaman eyvah demek bişey kazandırmayacak bu gerekli bişey yaptırın lütfen benim büyük kardeşim doğum sonrası tetanozdan vefaat etti böyle ufak şeylerin büyük sonuçları olabilir
Ruzgargulus kubrayurek aa bunu bilmiyordum 3 yıl olucak ama doktorum son konrtolde sordu oldunmu diye
kubrayurek Ruzgargulus etkisi 5 yıl sürüyor ben ilkini 2018 de oldum ikinciyi 2025 de hemsire etkisinin 5 yil gecerli oldugunu söyledi araştirirsanız ve doktorunuza sorarsanız bilgilendirirler 🌸
Mmtomyr kubrayurek etkisinin 5 yıl sürmesi için belirli bi doza tamamlanmış olması gerekiyor ama, bugün bir doz yaptım 5 yıl rahatım denilecek bir şey değil maalesef
kubrayurek Mmtomyr en iyi bilgiyi doktoru verir zaten biz ne desek boş tabi gerek görülüyorsa tabikide yapılmalı
Mmtomyr kubrayurek sadece hemşire olarak fikrimi belirtmek istedim. En doğrusunu takipli doktor bilir 🙏