Demirleblebi
Bizde eşimle neredeyse 10 yıldır beraberiz geçen yıl korunmayı bırakıp bebiş istemiştik, 5-6 ay denedik olmadı, doktora gittim hormonlarım güzel bir sorunum yoktu, her ay yumurtlama günümü kontrol ediyordum, adet günleri acaba acaba diyordum ekim ayında bir kez daha rahatsızlandım hizmet sektöründe olunca her türlü mikrop bana geliyordu :) nasıl hastayım ama ölüyorum hemşire soruyor gebelik riski varmı diye, evet dedim ozaman bişi yapamayız parol bağlayalım adet gününde eğer olmazsan gel kanına bakalım dedi doktor. 3 gün ateş ateş yattım yatakta ilaçta kullanmadım ya bebiş varsa diye, 3 günün sonunda kana baktılar enfeksiyon bilmem kaçlarda uçuyor, gebelik yok :) işin kötüsü zatürreye dönüyormuşum Allah korusun :) ikinci hastalığımda bu yüzden hastalık sandım hemde cafcaflı belirtilerimin hiçbiri yoktu hatta tat ve kokum gitmişti aha covid oldum diye evde gülüyordum :) velhasılkelam minnoş bir yavrun var bundan sonrası cidden sağlık olsun, bebiş bir yolunu bulur gelir bulur seni :) ama ben eski ben olsam test yapardım :))