Mervecimmm Betulceeblog ben 1 kez kimyasaldan 3 ay sonra ilk denemede hamile kaldım. Kimyasaldan sonra hamile kalmak daha kolay diyorlar. Siz nasıl bir yol izlediniz bilmiyorum ama kimyasaldan 15 gün-1 ay kadar sonra tüm tahlillere baktırıp hamile kalmaya engel bir durum olmadığından emin olduktan sonra vücudu birkaç ay dinlendirip öyle denemek gerekiyor. Eğer arka arkaya denediyseniz olmayabilir. Size tavsiyem son kimyasaldan sonra en az 3 ay ara vermeniz ve stres yapmamanız.
Betulceeblog Mervecimmm 1 kez kimyasal olduktan sonra dediğiniz gibi ara vererek devam ettik tabiki ama ne yazıkki 3.kez oldu 1 kez kimyasal önemli değil doktorlar da önemsemiyor 3.kez olduysa vardır elbet bir sorun
Eda42_ Betulceeblog Bakın araştırın tâbi ki 3 defa kimyasal gebelik olmuş o bile zor yaa kürtaj olmasa da sonuçta gebelik oluşur tutunmuyor inşallah tekrar hayırlı sağlıklı gebelik oluşur inşallah amin
Betulceeblog Eda42_ Amin inşallah Allah razı olsun. Bir kez kürtaj oldum kanama alanım çoktu betam düşüp tekrar yükselmişti ama kese falan oluşmamıştı 3 gebelikte de
Melike2535 Betulceeblog üstuste değil ama benim de üç kimyasalım var pıhtılaşma sorunu var coraspin kullanıyorum ama sağlıklı gebelik elde edemedim ve artık gerçekten hiç olmayacakmış gibi geliyor kafam allak bullak rabbim yardımcımız olsun
Betulceeblog Melike2535 Benimde öyle sanki hiç annelik duygusunu tadamayacağım gibi geliyor çok üzülüyorum :(
sagliklagelbebegim Betulceeblog doktorum kürtajdan sonra bile ara vermeye gerek yok dedi. Kimyasaldan sonra bence ara vermenize hiç gerek yoktur diye düşşnüyorum. Ki zaten hamilelik düşünmeseniz ve normal bir zamanda olsanız eğer erken test vermeseniz o ay gec adet oldugunuzu düşünüp kimyasal oldugunu öğrenmeyecektiniz. 2 günde 1 ilişki olmasına dikkat edebilirsiniz. Daha sağlıklı sperm için.
Eda42_ Betulceeblog Gerçekten kolay şeyler değil yaşanılan o yüzden dediğimi bakın sperm DNA hasarı testi inşallah tekrar kötü sonuçlar olmaz
Betulceeblog sagliklagelbebegim Ben 3 kimsayalımda da erken öğrenmedim ilkinde adetim çok uzun sürdü diye gittim kanamam durmuyordu orda doktorum kimyasal olduğunu söyledi ikincisinde de normal bir şekilde adet gecikmesiyle öğrendim 3.sünü de adet gecikmemin 12.gününde öğrendim herkesin durumu bir olmuyor dediğim gibi 1 kimyasal gebelik sonrası sağlıklı gebelik olabilir ama benim 3.kez oldu
sagliklagelbebegim Betulceeblog ya böyle olabildiğini bilmiyordum doktorun biri dediğm şekilde söylemişti
Betulceeblog sagliklagelbebegim Herkesin durumu farklı her kimyasal gebelikte bir değilmiş bende onu anladım ya
Fnurr8 Betulceeblog aynı sorunu yaşıyoruz . 3 kimyasal bir boş gebelik . Tsh hariç bi problem yok . Rahim filmi de çekildi . Bir sonuca ulaştınız mı ?
Betulceeblog Fnurr8 Hayır maalesef 3.sünden sonra henüz doktora gitmedim şuan biraz kafamı toparlamaya çalışıyorum ondan sonra iyi bir doktor bulup gideceğim inşallah
asli_13 Rahminizi bir kaç ay dinlendirin bence ben kimyasal sonrası iki ay dinlendirdim üçüncü ay ilk denemede hamile kaldım. Bu süreçte eşimde bende fazlasıyla sağlıklı beslenip ikimizde takviyeler kullandık yumurta ve sperm kalitesi için
Kubra1634 Betulceeblog aynı dertten muzdaribiz vitaminlere harcadığım para ile tüp bebek yapardım o derece para yatırdım. 7-8 popüler doktora gittim istanbulda ama 3. Kez neden kimyasal gebelik yaşadım bilinmiyor. Her testide yaptım… hiçbirşeyde yok