selin38 Kızlar günlük çay kahve tüketiminiz nasıl içenler cevaplayabilir mi doktoruma danışmayı unuttum danışan var mı
Tugceelanaz selin38 2 sütlü makine kahvesi içiyorum bazen 3 oluyor ama genellikle 2. Süttünü bol koyuyorum
Liddle_mom selin38 ara sira kahve icerim turk kahvesi oda 1 bardak(normalde hergun 1 bardak icilebilir) Cayida gunde kahvaltiyla 1 kahvaltidan sonra 1 seklinde gunde 2 bardak iciyom
Cansu4401 selin38 ben çay sevmiyorum tüketmyorumda ama iki fincan Türk kahvesi içyorum canım herkesin fikri farklı olabilir
Catperson selin38 ben diyetisyenle görüşmeye başladım günde 1 fincan kahveye izin verdi kahve içitiğim günlerde çay falan içmememi söyledi. Günde beş altı kupa kahve içen biri olarak biraz zor olacak buna uymak🥹 henüz doktora gitmediğim için ondan görüş almadım.
a-koroglu günde 5 cay bardağıyla açık çay (hiçbirzaman 5 bardak içmedim max 3 içmişimdir) yada 1 fincan türk kahvesi içiyorum bazen türk kahvesi yerine sütlü kahve içiyorum çayla kahveyi aynı gün tüketmiyorum
Newmomdml selin38 doktorlarin onerdigi gunde 3 bardak granul kahve veya 2 bardak turk kahvesi veyaa yarim bardak filtre kahve. Cayi bilmiyorum ama kahveye gire cayda daha az kafein var acik icilebilir.