kcgdm Kizlar 22+3 haftaligim ilk defa bu akşam yediğim yemekten sonra doymadım şu anda hala açım. Normalde bu kadar yiyip doyardim ama normale göre fazla yedim doymadım . İştahım mi açıldı ne yapmam lazım yardım lütfen 🥴🥹
Ebru_ebru kcgdm Yediğiniz şeyle de alakası olabilir karbonhidrat yerine protein ağırlıklı yerseniz bide iştah da açılmış olabilir ☺️
kcgdm Ebru_ebru valla her akşam ne yiyorsam aynısını yedim 😊 hatta bir kase çorba 1 dilim ekmek ve protein salata şeklinde yedim . Ama inanın hiç doymadım . Ne yapmam lazım daha çok yemek yesem yerim bı o kadar daha yerim ama korkuyorum çok kilo alicam dye. Ne yapabilirim
Ebru_ebru kcgdm Kaçırmışım gözümden sabah kahvaltısı öğle ve ara öğün şeklinde mi yemeklerinizi yiiyorsunuz?
kcgdm Ebru_ebru normalde 3 ana öğün 2 ara öğün yapiykrum.ama bugün kahvaltı ve tek ara öğün yapabildim akşam yemek yedim birde 🥹
Mervepoyrazzz 35 haftalık hamileyim her yemekten yarım saat sonra sanki hiç bişey yememiş gibi hissediyorum
kcgdm Mervepoyrazzz ben yemek yedim ondk.doymadigimi hissettim ve o dk beri hep açım 😃 Kaç kilo aldiniz şimdiye kadar
Mervepoyrazzz kcgdm 7 kilo aldım ama bebekte hiç gelişme olmadı 35 haftalık gebeyim doktorum hiç öyle göstermediğini söyledi 31 haftalıkmış gibi dedi