Gmzle SuEr_Tu1512 ben kızıma hamile kalmadan önce niye olmuyor diye agliyordum sonra akışına bıraktım hemen hamile kaldım 🤣
SuEr_Tu1512 Gmzle Benimde oğlum evlendikten sonra, hiç bebek düşünmeden hemen kaldı. Şimdide tekrar gebe kalmanın üstüne çok düşüyorum 🤦
SuEr_Tu1512 tugceguler Benden de geliyor beyazımsı ve kokulu🥴 Adetim bittiğinden beri 1er gün arayla ilişkiye de girdik yarında yumurtlama günüm ☹️ Bu ay yine kalmaz diye korkuyorum🥹🥹
tugceguler aycinturan benimde geliyor işte beyaz acaba diyorum adet olucam o yüzden mi geliyor 5 gün var adetime
Minik_04 aycinturan 😂ben de oyle diyorum ya bunda fazla acele mi ediyoruz napiyoruz ya psikolojik ya da gercekten gebeyiz bakalim
aycinturan Gmzle bende bendeeee 😂 zaten evlendim 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim yani hemen hamile kalmışım
Minik_04 Gmzle 😂evet araya zaman koyunca boyle oluyo galiba kızım temmuzda 4 yaşina gircek bende bunda senin gibi aynı heycanı fazlasiyla yaşiyorum ilk gebeliğim pek planlı olmadı ama bu sinirlerimi bozdu😂😭
tugceguler SuEr_Tu1512 bende öyleydim eşimde aynı şekilde ama bu ay hiç düşünmedik akışına bıraktık Allah ne zaman nasip ederse o zaman gelsin güzellik 🥰