Fatmanur12345 Ayse0575 kontroller sıklaştı mı canım ayda bir gidiyoruz ya hani bide alttan muayene oluyor mu acaba
Ayse0575 Fatmanur12345 evet haftalık gidiyorum ben 32’den bu yana işte. Alttan muayene henüz hiç etmedi ama son haftalarda çatı muayenesi yaparım demişti
myangelson Fatmanur12345 perinatoloji takipliyim 34+1 de nst istendi devlet Hastanesi’ne gidiyorum 31+1 de muayeneye gitmiştim öncesinde o zaman bakılmadı
sd18 Fatmanur12345 yok alttan bakmadı sancı olsaydı bakardı belki ama öyle alttan bakılacak acil bir durumum da yoktu
Fatmanur12345 Alynp yaa bende yarın tam 32 hafta oluyorum yarinda kontrol bakalım alacak mı her hafta mı gidiyorsunuz kontrole
pinbtm Fatmanur12345 perinatoloji takipliyim devlet hastanesinde, tam 32de çalışamaz raporu almaya gittiğimde girdim. Hastaneye göre değişiyor sanırım
Hazalsemerci Fatmanur12345 Özel ve Devlet ayrımından çok her doktor farklı karar verebiliyor gebeliğin riski, gelişim süreci, anne rahatsızlığı vs. Etkilidir diye düşünüyorum. Ama genel olarak 32-33 çoğunlukta.