Fatmanur12345 Zeynep2525 Bebisiminannesii Busra1921 Pnrmrm Anladım kızlar ben pek merakliyimdir bakalım beni alıcak mı
ozlem6060 Fatmanur12345 32 de başladım İlk nstm 30 da hareketlerini az hissettiğimi söylediğim için almıştı şuan da 36+0 ım her hafta giriyorum
ozlem6060 Fatmanur12345 doktorunuza bunu söylediğiniz de nst ye alıcaktır beni 2 kere aldı ilkinde hissetmediğimi söyledim sonra meyve suyu falan içip öyle girmemi istedi o zaman hissettim
Diamondstallion Fatmanur12345 benim doktorum 32. Haftada nst gireceksin yarım saat önce gel dedi. Doktora göre değişiyor galiba ☺️
ikibaloglanannesi Oğlumda devlette 33 de girmiştim ilk Şu an kızıma hamileyim 30 olucaz pazartesi. Çarşamba kontrolüm var nst ye girerim. Çünkü gittiğim doktor(devlet) iki ve üstü gebelikleri 28′den itibaren aldığını söylemişti.
2cocuk2kopek Fatmanur12345 31 itibariyle alıyorlar özele gidiyordum ilk hamilelikte şuan daha geçmedim hamileliğimin başı diye
Eylul41 Fatmanur12345 cuma gunu gittim 32. Haftama yeni girmistim ben daha odaya girmeden doktorum sekreteri nst ye git dedi 😀
2cocuk2kopek deletedmom43191 normalde 31 sonrası başlanıyor sıkıntı görmekle alakasız bir şekilde . Ama devlet hastanelerinde daha geç olabiliyormuş
Eylul41 etuerk yok genellikle 32 de aliniyor ben 32 de alindim cuma günü daha odaya girmeden nst icin barkod verdiler doktorumun sekreteri 😀
Eylul41 Fatmanur12345 bende devlete gittim . Ozelede gidiyordum daha sokmadi devletteki soktu. Hatta 26. Haftamda bebek asagida sancim var kasilmam var dedigimde ilk l zaman nst ye soktu
Hazalsemerci Merhaba, 33. Hafta yani bu hafta Nst için çağırmıştı Doktor’um girdim. 💞 Her doktor farklı karar veriyor bu konuda.
Hazalsemerci Fatmanur12345 Özel ve Devlet ayrımından çok her doktor farklı karar verebiliyor gebeliğin riski, gelişim süreci, anne rahatsızlığı vs. Etkilidir diye düşünüyorum. Ama genel olarak 32-33 çoğunlukta.