Beren1907 Kızlar eğitim araştırma hastanesi takipliyim doktorumdan da çok memnunum sezeryan olacağım ancak doğum için şehir hastanesi mi eğitim araştırma mı karar veremiyorum, tecrübeli anneler fikir belirtebilir mi neler yaşadınız doğumdan memnun kaldınız mı
NurAlbayrakk Beren1907 eğitim araştırma da hangi doktora gidiyorsunuz acaba bende doktor arayışı içindeyim
yalibebekveannesi Merhaba öncelikle hayırlı doğumlar şehir hastanesinde sistem değişmiş özellikle kendi doktorunuzun doğuma girmesini istiyorsaniz maalesef her zaman denk gelmiyor sezeryan icin de normal doğum gibi hergun belirli bir doktor varmış sezeryanları o doktor yaptırıyormuş bilginiz olsun tabi hastaneden daha detaylı bilgi alabilirsiniz
Beyazmelekkk yalibebekveannesi şehir Hastanesi’ne gidiyorum peki hangi gün olacağımızı sezeryani nasıl belli olacak ben şuan 35+4 um. 2 hafta sonra tekrar randevum var
Beren1907 @"yalibebekveannesi aa öyle mi eğitim araştırmada da durum aynı mı acaba onu doktorundan öğreneyim ben Peki hastane temiz mi, odalar tek kişilik mi kaç gün yatış veriyorlar vs biliyor musunuz
Kumsalzeyus Beyazmelekkk okuduğum kadarıyla ilk gebelik 39 + ikinci ve üstü 38 + diye yazmışlar. Bende Antalya da yım ilk planlı sezeryan olacak şehir hastanesi ne gidiyorum Zeynep hanıma cuma randevum var 31. Haftayım soracağım bende bayrama istemiyorum çünkü
Beyazmelekkk Kumsalzeyus merhaba sorar misiniz acaba gün veriyor mu sezeryana ? Nasıl düzen var yani biz ne zaman bileceğiz hangi gün kime sezeryan olacagimizi
Kumsalzeyus Beyazmelekkk cuma gideceğim soracağım bende kararsızım çünkü özelde doğum yapıp yapmamaya böyle olması canımı sıktı benımde narkozdan zor uyanıyorum 3. Olduğu için dikiş vs acemi ye kalmak istemem birde bayram sonu olacak gibi herkes tatile filan gider kafam karışık
Meltemozi Merhaba ben şehir hastanesinde bir doktora gittim ve hiç memnun kalmadım acaba şehir hastanesinde hangi doktor iyi tavsiye edeceğiniz bi doktor var mi
Meltemozi Beyazmelekkk banu hanım yorumlarını sonradan okudum hiç iyi yorum yapan yok zaten bende başka doktora gidicem bi dahaki sefere
Kumsalzeyus Meltemozi Zeynep inci herkes memnun ama randevu zor bulunuyor arama yerine Antalya yazınca çıkanların içine girin yazıyor tavsiyeler
Beyazmelekkk Kumsalzeyus Zeynep inciye sezeryan günü verildi. Ama biri postuma yazmış kendisinde sezeryan olmuş plesanta parca parça unutulmuş kanaması aylarca sürmüş kürtaj olmuş tekrar. Korktum ya anlayaamadim tam herkes Zeynep inci diye önerirken. Kendisine gün almışken
Kumsalzeyus Beyazmelekkk doktor işi şans işi bende özelde doğurdum herkes övdüğü fenomen doktordu ama kistim vardı patlatmış yumurtalığımı almış aşırı kanamam olmuş saatlerce ameliyat ta kalmışım sorsan ilk onu derler gene övülen bir doktor ilk çocuğuma down sendromlu demişti stres yapmayın bebek etkilenmesin duanızı edin sıkıntısız geçer inşaAllah