Mmirel 2Princess1Mom ben kızımın ismini Alina hüma koymak istiyorum yada lina hüma ikisi arasındayım bakalım
Ozlemss36 Benim de bı hafta sonra oğlum olacak Ömer Asaf koyacağız bizde ismini kızım olsaydı Eslem hüma koyacaktım 🤗
Sena-cy00 Aydanurisik Benim 1 buçuk yaşındaki kızımın adı da Ahsen 🌸🌸 Anlamı en güzel manasında olunca gerçekten de çok güzel anlamları var ömürleri de güzel olsun hepimizin evladının inşallah 😊
Aydanurisik Sena-cy00 ayy inşallah evet anlamı çok güzel hem bu sbepten hemde Kuran’da geçiyor diye koymak itim yaratilanlarin en güzeli 🥹🥹🥹❤️
Girlmama 2Princess1Mom bizim ismimiz Dora diğer alternatiflermiz de Alina, Pera, Raşel, Lidya ydı hattaAlina Dora olsun dedik ama çok uyumsuz geldi sonradan bize anlamlarına bakın derim
2Princess1Mom Iremkoko Laren - Laden tek harf değişiyor canım çok karışır. Teşekkür ederim önerin için🥰
Sena-cy00 Aydanurisik Aynen bizde öncelikle Kur’an daki anlamını beğendiğimizden birde eşimle ikimizin ismine uyuyor diye ama anlamı daha önemli ve güzel olduğundan asıl 🌸🌸🌸