Minikturtageliyor ikibaloglanannesi Kutay ismi kulağa farklı gelmiyor. Duyulmuş bir isim ama böke ismi öyle değil. Siz anlamını yazdığınız için size cevap verdim.
QueenMommy Anne1214 Kız Çok mu aradın o ismi valla dalga geçicekler cocukla yazık ya ileride çok sıkıntı yasıcak bu isimle cocuk baska isim mi bulamadın Böke ne Allah aşkına iyice suyunu çıkardınız isimlerin farklı olsun diye
Anne1214 Girlmama QueenMommy tepki vermek yerine öneriniz yoksa yorumlamasanız çocugun 2 ismi olucak biri farklı olsun istedim büyüyünce de istediğini kullanabilir öyle değilmi 😊
Girlmama Anne1214 iyi de diğer annelerin de size bu kadar tepki vermelerinin nedeni o çocuk okula başladığında başına gelecekler daha 2 gün önce çocuğunun adı Kadife olan biri post açmıştı çocuğumla hep dalga geçiyorlar nasıl isim değiştirebilirim diye Böke ismiyle de geçeceklerdir yani bu kadar tepki verilmesinin nedeni bu
Liimon Eski Türkçede kanat diye isim var biliyor musun? Ve türkiyede 144 tane bu isimde insan varmış. Biraz araştırsanız keşke dalga geçmeden önce, herkes ne isterse onu koyuyor.
Anne1214 Liimon işte anlayana mesela Böke ismi Türkiye’de 4 kişide varmış bir oğlumun adıda Emirhan boğaç. Boğaçta 253 kişide varmış, farklı yani hoşuma gidiyor bir ismi normal bi ismi farklı olması ama insanlar çok ön yargılı 🤦♀️
Girlmama Anne1214 aslında tepkimiz çocuğun iyiliği içindi çünkü çocukların yeyiştirilme tarzından mı kaynaklı bilmiyorum ama her şeyle dalga geçme potansiyelleri var ben tuana ismiyle dalga geçeni gördüm nedeni de içinde “ana” kelimesinin olması çağ çok değişik bu yüzden korkularımız çok