Gulkader-05 Kızlar merhaba 14 +3 deyim detaylı ultrason devlet hastanesinde çektirmek istiyorum buralarda çektiren varmı?
Aydur_4242 Gulkader-05 eregliyi bilmiyorum ama zonguldak kadin doğum çekiyor bu hafta detaylı ultrason var benimde ordan randevu aldım
02_snd Aydur_4242 detaylı ultrason nedir. İkili tarama mı 11+5im ben ne zaman gitmeliyim. Doktorumdan memnun kalmadım. Level de. Azize cemre hanıma gideceğim
Aydur_4242 Gulkader-05 doktor yeşil alan açıyor 182 den alıyorsun detaylı ultrason için bi tanr doktor var her saat başı bulabilirsin
UmayDuruMom ereğli’de sadece özeller çekiyor ama zonguldak kadın doğum ve çocuk hastanesinde perinatoloji bölümünde ücretsiz çektirebilirsin bende ereğlideyşm ama bir kaç hafta önce gidip çektirdim
Gulkader-05 UmayDuruMom özelde var sadece biliyorum ve çok pahalı fiyatları o yüzden özelde çektirmek istemedim Zonguldak’ta çektirmek istiyorum
Aydur_4242 UmayDuruMom net çekiyorlar mi bu hafta bende gitcem de renkli mi çekiyorlar devlet hastanesi
Aydur_4242 02_snd ikili değil canım detaylı bebegin organlarına falan bakıyorlar bi sorun var mı diye yani 20 haftadan sonra gidiliyor
nevanur_srt Aydur_4242 Selen Seyhan hanıma çok iyi diyorlar bende şuan Gamze çiçeğe gidiyorum doğum için Selen hanıma gideceğim nasip olursa