Soniko Merhaba, tahlil sonuçlarınız nasıldı? Kaçla insülin başladılar? Benim açlık 94, birinci saat 202, ikinci saat 179. Acaba insülin mi önerir diyet mi?
Dlhn Soniko 160 üstü gebelik şekeri ve diyet öneriyo ama senin baya yüksek . İnsüline başlar. 2. Saatte nile 160 altına düşmemiş😟 insülinin zararı yok asıl kullanmazsan bebeğe ve sana zaarı olur . Rabbim sağlıkla kucağımıza alıp bir ömür mutlu olmayı nasip etsin
zynpknt Soniko benim 95-184-125 çıktı bugün gittim dahiliyeye diyet önerdi o da çok katı bi diyet değil ama 2.saatte en fazla 140 istiyolar belki başlatır insülinin bebeğe hiçbir zararı yokmuş merak etmeyin
Crnklcc Soniko 75-188-156 sonuçları ile 1 hafta diyet yaptim. 1hafta sonunda 8 doz insüline başladım. Öncelikle diyetle başlayabilir doktorunuz fakatsizinde değerleriniz yüksekmiş
BATA Yüksekliği önemli değil bildiğim kadarıyla önemli olan diyetle düşürmek ilk 1 hafta falan diyet denerler yüksekse öyle insüline başlanır ama genelde sağlıklı beslenmenize dikkat ederseniz insüline gerek kalmıyor.