Aysenur222 Ksknesm sen elinden geleni yapmısın zaten hiç üzülme ama yinede tekrae gebelik yaşarsan yine iğne vurul derim kan akışın bebege gecsinki iyi ileriki haftalarda kalp durması olmasın
Cerenimoow Busraaa1014 evet benimki 12. Haftaya kadar hep geriden geliyordu şimdi 22 haftadayız yakaladı çok şükür 12den sonra düzeliyor geç döllenme değilse merak etmeyin
BengiK Busraaa1014 ilk muayeneniz degil mi? gec dollenme olabilir bu durumda iki hafta sonra 7+1 cercevesinde olmasi gerekir. Orada da 6 veya 5 gibi gorunurse sorunlu demektir. İnsallah gelisim gosterir.
Busraaa1014 BengiK Evet evet ilk muayene adet gecikmesinin ikinci günü beta 34 sonraki ikinci gün 57 sonra 247 çıkınca doktor daha baktirmamisti. Bakalım artık pazartesi netleşir iyice hayırlısı neyse öyle olsun ikinci gebeliğim
BengiK Busraaa1014 betanda da belli zaten gec dollenme oldugu guzel gelisecek insallah her şey 10 gun sonra(ne zaman muayene olduysani ondan 9-10gun sonra) gidin kalp atisi duyarsiniz.
Busraaa1014 BengiK Evet doktor pazartesi çağırdı ama salı falan giderim belki bakalım hayırlısı ve kolayı nasıl olacaksa öyle olsun saglijla inşallah. Sizin kaçıncı hafta sahii? Teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için bu arada
BengiK Busraaa1014 6′yi biraz gecsin ki kuruntu yapmayin bazilarinin biraz daha gec atabiliyor kalp sonra panikleniyor. Benim 9.hafta kalbi durdu. Turner sendromlu genetik anomalisi varmis. Yeniden deniyoruz. Sanirim pazartesi histeroskopi olacagim ben de yarin gunu verecekler. İlk gebelikten yapışıklık vardi ucuncu evvelinde onu ortadan kaldiralim dedik.
Busraaa1014 BengiK Yaa öyle mi benimde iki düşük sonrası doğum oldu kan pıhtılaşması varmış iğneyle kucağıma aldım şükür 14 aylık ve şimdi yine kazara oldu. Bakalım kısmet sizinde gonlunjze göre olur inşallah sağlıklı bir şekilde alırsınız kucağınıza inşallah
BengiK Busraaa1014 sizin dusukleriniz kacinci haftaydi benim ilkini bilmiyoruz da ikinci turner cikti. Tamamen sans bi daha olmaz diyorlar. İnsallah oyledir. Corasprin kullancaz digerine hamilelikte karar veririz. Antifosfolipid sendromu vs tarandi yokmus.
BengiK Busraaa1014 geldi mi pespese geliyor. Bir doktor bana cok dogurgansin ondan dedi sizinkini ona benzettim. Benim de ikidir ilk denemelerde oluyor. Cok dogurgan olunca iyi kotu embriyoyu tutmaya calsyormus vucut
Tugba2794 Ksknesm merhaba , başka doktora gorunun mutlaka cunku gec döllenme vesaıre durumlarında haftsı gunu farklı olabılıyor dolayısıyla 8 haftalıkken kalp atısı duyanı cok duydum kesinlikle direkt aldırmayın pişman olabılırsınız
Ksknesm Tugba2794 4 farklı doktora göründüm hepsi aynı şeyi söyledi ben zaten 5 haftalıkken görmüştüm geç döllenme değildi 2 hafta sabit kalmış 6 haftalık kalmış ben 8. Haftada kürtaj oldum. Emin olmasam asla olmazdım bu benim ikinci öncekinde de yaşadım biliyorum her şeyi ne yazıkki
Busraaa1014 BengiK ilki 5 haftaydi ikincisi kimyasaldi kan pıhtılaşması çıktı sonra gebeligiimde iğne ve corapirin kullandjm. Şimdi işte tekrar oldu bakalım bu nasıl ilerleyecek
BengiK Busraaa1014 insallah cok güzel ilerler. 🙏benim biri 8 biri 9 kalp durmasi gelisim cok iyiyken. İki ay evvel de regle kadar kendiliginden dusuk yasadim. Artik guzellerine…
BengiK Busraaa1014 yani bi kavram gibi degil de o da oyle yorumladi iste :) sağlıklı bir hamilelige kavusurum insallah
Busraaa1014 BengiK Kan pıhtılaşma testi yaptırdın mı canım öyle olabilir. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla tekrar kalır ve kucagina alırsın canım
BengiK Busraaa1014 insallah. Yaptirdim. Kan pıhtılaşmasi yok ancak her ihtimale karsi risk almamak icin kullanabilirim gibi duruyor.
Busraaa1014 BengiK kullan kullan insan iğnelerede alışıyor bir şekilde Allah dermansız dert vermesin geri hallolur inşallah