Peri_Omer Hasret18ayaz Mawallah sag salim kucaginiza alin.. kaç haftalik kurtaj oldugundan da asili imiş.. 8 haftaya kadar kayiplar bir haftada sifirlaniyormuş 8den sonraki 3-6 hafta içinde
Peri_Omer Nesli664066 bende de kurtajdan once (1haftaydi karnimda ölmuştu) 900 du.. bu gun test yaptim iki cizgi çikiyor hala malesef
MelikeDB Hasret18ayaz sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah 🤲🏻 benim bebeğiminde kalbi 8+3 de durmuş biz ama 11+5 de fark ettik inşallah bendede öyle olur sağlıklı olmasını çok istiyorum
Hasret18ayaz MelikeDB maalesef benim gebeliğim biraz sorunlu ilerliyor önermiyorum kürtajdan hemen sonra gebe kalinmasini
Hasret18ayaz MelikeDB 7 ve 11. Haftalarda kahverengi lekelenmem oldu ama doktora gidin mutlaka progestan versin
MelikeDB Hasret18ayaz normal adet oldum galiba 🥲 normal adet kanamamdan biraz daha az geliyor ben bi yarın doktora gideceğim
Adyaliiiii Merhaba 18 Ocakta kürtaj oldum ben de bir ikihaftadır sarı akıntı vardı dün akşam da beta testi verdik eşimle 47 çıktı gebelik olabilir mi yoksa bir önceki değerim sıfırlanmamış mıdır?