Hmdylvc Aslhn-06 bence de düşündüğünüz isimler çok güzel, öyle bir serzenişte bulunacağını düşünmüyorum. Benim de ikinci kızım geliyo ismi İpek olacak nasipse 🙂🙂 ilki de Melek 😍
Aslhn-06 Hmdylvc ne güzel isimler kızlarınızın hem güzel hem uyumlu sağlıklı ömürler olsun inşallah 🩷
Aslhn-06 Liimon sizinle aynı fikirdeyim açıkçası etrafımda bi kaç kişi ilk çocukla uyumlu olsun diye ikinci çocuğun ismini saçma sapan koyuyorlar… fikirleriniz içinde teşekkür ederim ☺️
Aslhn-06 Asyamomy27 evet sırf o yüzden han ile bitsin istedim ama içime sinen bi isim yok hanzade çok güzel ağır bi isim gerçekten 🤗
Aslhn-06 Catperson ooo sizin seçenek çooook 😂 eğer tekrar anne olmak isterseniz de sağlıkla alın kucağınıza 🌺
Catperson Aslhn-06 teşekkür ediyorum 💓 4+2 haftalık var gibi bende bir şeyler. İsim alternatiflerini 6 yaşındaki kızım da arttırıyor 😂
Aslhn-06 Deryakaya1802 doruk ve derin ismide hem uyumlu hem güzel isimler değerlendirebilirsiniz sizde 😍
Eceunverkanra Aslhn-06 Hanla biten en guzel iki kiz isimi bence Aslihan ve neslihan sanirim siz aslihansiniz neslihan olabilir☺️
Lunapark Aslhn-06 üçünüzde de olduğu için hoş bir anı olabilir ama ek olarak bebişte ufak bir farklılık yapıp Hande koyabilirsiniz.Önerilerden en çok Hande yi beğendim sanırım 🌸