Aslhn-06 Eşimin benim ve oğlumun ismi han ile bitiyor kızıma da han ile isim koymak istedim ama içime sinen bi isim bulamadım ileride beni niye ayırdınız demesin diye 😂 Ben aslında İpek İnci gibi isimler düşünüyorum ama fikirlere açığım😍
Aslhn-06 Abilikardesli dimii bende öyle düşünüyorum da ileride beni niye ayırdınız der diye uyumlu olsun dedim 😂☺️
Aslhn-06 obiranne3 Aslıhan kendi ismim ama bilgehan düşünüyordum bi ara unisex bi isim sonuçta kafalar karıştıııı 🤗
irser Aslhn-06 bebisi hep kiz dusunuyorduk erkek cikti ışık ışıl sofya ada dusunduk insallah saglikla kucaginiza alirsiniz prensesi
metemom_ Aslhn-06 han ı son yerine başta kullanın mesela Hande gibi yanlış anlamayın ama sona han ekleyince çok kaba geliyor kulağa
Aslhn-06 metemom_ evet o yüzden güzel bi isim beğenemedim banada öyle geliyor ama benim eşimin ve oğlumun uyumlu kulağa hoş geliyor kız için hoş bi isim bulamadım
Ness54 Aslhn-06 bizde de aynı durum vardı 😅 o ara araştırırken Nilhan görmüştüm farklı bi isim 🌺 Doğumu Nisan’a denk geliyorsa Nisan da şirin bi isim . Yani han olmasa -an ile bitse de olabilir🤌🏽
Aslhn-06 Deryakaya1802 naz ismi riski bence isimini çeker ya insan nazlı olursa bideee 😂 duruyu bende çok seviyorum ama etrafımda çok fazla var
Abilikardesli Aslhn-06 bence iyikide koymamışsınız diyecek sizin düşündüğünüz gibi düşünecek değil sonuçta🙃
Deryakaya1802 Aslhn-06 duru çok var evet 😄 oğlum doruk kızım olsaydı uyumlu olur diye duru ismini çok beğenmiştik 😍 Nazlı olsun nolcak kii neslihan da güzel 😍💓