Ynckpgn Kızlar iki gün önce kan verdim beta 42 çıktı bugün yine verdim 53 çıktı iki katına yükselmemiş adetime daha 3 gün var kimyasal gebelik değil mi adet olunca kendisi düşecek mi
Mrvsmt2502 Ynckpgn aynı kurumda yaklaşık aynı saatte verdiyseniz üzgünüm sağlıksız gebelik ya da kimyasal gebelik gibi duruyor
deletedmom43191 Ynckpgn evet ya kimyasal ya dış gebelik üzmeyin kendinizi rabbim en kısa vakitte en iyisini nasip etsin inşallah
Sbrn78 Ynckpgn aynı yerde tekrar deneyin kötü düsünmeyin vucudunuzu buna inandırmayın bebeğiniz sizinle kalacak işallah 🙏🩷🩵
2cocuk2kopek Ynckpgn aynı yerde mi verdiniz farklıysa o da değişebiliyor. Dikerseniz bekleyin adet gününüzü kimyasal ise zaten normal adet gibi devam edecektir
Ynckpgn Mrvsmt2502 İlkini sağlık ocağında verdim ikincisi özel hastanede verdim 3 gün sonra adet olacam daha adet günüm gelmemiş bi umut belki dedim ama değilmiş malesef
Mrvsmt2502 Ynckpgn kurum farkından kaynaklı da olabilir . İnşallah sağlıklıdır güzel haberlerinizi alırız
Ynckpgn Mrvsmt2502 İnşallah herşey güzel olur çok umutlanmıştım bugün bi yıkıldım iki düşüğüm var zaten
Melisafurkann Laboratuvardan kaynaklı olabilir her hastanenin cihazları farklı cihazdan cihaza da değişkenlik gösterebilir
Vrouw Ynckpgn devlet hastanesınde verdım 700 dü özel hastanede verdım 2 gun sonra 900 sinirlerim bozuldu,sonra aynı gün devlete gidip aynı yerde versım ve 1500 çıkmıştı..yani demem o ki boş yere aynı yerde verin demiyorlar,bos yere canınıza sıkarsınız
Ynckpgn Vrouw Teşekkür ederm bugün hafta sonu olduğu için aynı yerde veremedim mecbur özele gittim iki gün önce göğüs ağrım vardı şimdi hiç yok