_Mehtap_mehtap Bsra_crk nevşehirde yapan yok diye biliyorum Kapadokya hastanesinde ki doktor beni kayseriye yönlendirmişti
hamcokelek33 Bsra_crk merhaba nevşehirde yapan yok, kayseriye yönlendiriyorlar. Sizin nevşehirdeki doktorunuz kim
Tuba2144 hamcokelek33 merhaba sebepsiz zamanı gelince herkesi mi yönlendiriyorlar yoksa bı sıkıntı görünce mi
Tuba2144 hamcokelek33 benide Kayseri’ye yönlendirdi ama devlete dedim randevu alıp gıdım her yere para öder olduk valla
hamcokelek33 Tuba2144 merhaba ,herkesi tarama amaçlı gönderiyorlar. 20-24. Haftalar arası yapılması öneriliyor🥹
hamcokelek33 Tuba2144 ama kadın doğum doktoru daha öncesinde şüphelendiği bir durum vs varsa daha erken de yönlendirebiliyor diye biliyorum perinatologa
Tuba2144 hamcokelek33 banada hoca dedi 19-23 hafta arası detaylı ultrasona gidersin benim gittiğim hastanede yok detaylı ondan merak ettim
hamcokelek33 Tuba2144 size dedikleri haftalar olması gereken haftalar , rutin kontrol için yönlendirmiş🥹 içiniz rahat olsun,sıkıntı görseydi 16-17de gönderirdi veya belki daha erken. Siz de mi nevşehirdensiniz