Melike2535 Bat 12 iki gündür kahverengi akıntım var bugün erken test yaptım negatif pozitife donecegini sanmıyorum ama bu akıntı kafamı karıştırıyor
buse76 Melike2535 bende senin gibi olay yaşıyorum 14 gündür günümde oldum adet ama bir bitmedi kahverengi lekelenme şeklinde devam ediyor hafta içi doktora gitcem ama senin adetine varmış belki yumurtlama kanamasidir yada içerde biriken kan olabilir
Filiza_ Melike2535 ben de bazen adetlerimin baslangicinda 2-3 gun kahve rengi akinti atiyorum en sagliklisi bat dan sonra bir kac gun bekleyip oyle test yapmak hala adet olmadiysaniz
myangelson Melike2535 bazen sancı vs yapmayabiliyor. Not alın bugunu yumurtlamaysa eğer 14-17 gün sonra adet olursunuz hamilelik kist vs oluşmadiysa. Ben genelde o şekilde anlıyordum 2-3 kere olmuştu genelde 16. Günlerde adet oluyordum
ZeynepDuru17 Melike2535 zannetmem önce kahvemsi geliyor bazen sonra kana dönüyor bende yaşamıştım bı kaç kere
Melike2535 ZeynepDuru17 anladım umarım bi sorun yoktur zaten bebek için uğraşıyorum ekstra bir sorunu kaldıramam şu durumda çok yoruldum
ZeynepDuru17 Melike2535 yoktur inşallah Allah’ın izniyle tez zamanda nasip etsin mevlam sağlıkla sıhhatle