Pemberuya Birbebekannesi01 ben sinbonun kullanıyorum çoookk memnunum öyle aşırı markalara para vermeye gerek yok bence bide eşimin kuzeni fakirde çalışıyor bize de o önerdi en iyi sinbonun diye
deletedmom43191 Birbebekannesi01 schafer kullanıyorum memnunum alalı 4 5 ay oldu heralde en fazla 3 dk da hamurumu yoğuruyor veriyor bana
Bebekmert Birbebekannesi01 karaca dışında demişsiniz ama ben çok memnunum karaca Cook plustan ve sürekli kullanıyorum 4 yıldır benimle kendisi
Birbebekannesi01 Baharoloji başarılı bi marka sanırım bikac yemek videosunda görmüştüm fiyatı bi tik fazla geldi bana 🥲
deletedmom43191 Birbebekannesi01 ben memnunum gücü gayet iyi yani 10 hıza kadar çıkıyor 3 dakikada bir hamuru güzelce yoguruyor
ipekuysalylmz Birbebekannesi01 imkanınız varsa kitchenaid alın. Yoksa yui m122 tavsiye ederim. 2yıldır aktif kullanıyorum, çok memnunum. 🌸
Birbebekannesi01 ipekuysalylmz biraz önce baktım yorumlara felan kullananlar güzel yorum yapmış aklıma yattı açıkçası teşekkür ederim öneriniz için her an siparis verebilirim yui ilk defa sizden duydum 😊