Zeno Dünden beri geçmeyen kasık ağrım var bugün dedim acile gidelim ben yine yalancı sancı sandım 5 cm açılma var ama sancı az çıkıyor dua edin🥹
Ahsen-01 Zeno maşallah canım rabbim birnseste kurtarsın inşallah suni verirler sancın artsın diye 7 cm olunca suyunu patlatıyor lar genelde
Ahsen-01 Zeno ben 39+5 im benimde ilsikiden sonra çok kasılmam oluyor ama belli bir süre sonra geçiyor birşeyler yaptın mı ilişki sonrasında doğum u tetiklesin diye peki bizide haberdar et gelişmelerden bir seste kurtulursun sağ salim bebeğin ile inşallah
rozamomy Zeno ben de 38 deyim, yalancı sancılarım çok fazla ama tık yok, açılma falan da yok. Haber verin gelişmelerden mutlaka, sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alırsınız inşAllah 🙏🏻🙏🏻🌸
Oskeniz Zeno benimde nişan geldi bebişin başıda aşağıda ama sancı yok açılma yok 39+1deyim sağlıkla kavuşalım bebeklerimize
Zeno Ahsen-01 ilişkiden sonra ağrım arttı gece duş aldım yürüdüm dayanamıyordum ama hastaneye gitmedim agrimi sabaha kadar çektim eşim ise gitti baktım aniden esim eve geldi çabuk kalk hastaneye gidiyoruz geceden beri ağrın var dedi bizde dedik kontrol amaçlı gidelim baktım yatış verdi acilman var dedi ama bebeğin başı yukarda şuan🥹
BerraAlinAnnesi Zeno Allah biran önce kurtarsın inşallah bebeğiniz döndümü acaba bizimkinde yukarıda ara ara sancılarım var dönmezse 12 Şubat sezaryen dedi doktorum aynı haftadayız
1baharcicegi Zeno Rabbim evladınız sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim kolay doğumlar nasip etsin😍🥹
Hilalyrdkl Zeno Allah yardımcın olsun canım . Bir an önce sağlıkla kucağına al inşallah . 5 cm olduysa gerisi daha kolay olur hayırlısıyla . ♥️
Alisde Zeno ayy nasil anladin kuyruk sokumundan vurdumu yoksa sadece kasık agrisimi benim kuyruk sokumum ve bel agrim var 🥹
Ahsen-01 Alisde benimde ağrılarım o şekilde oluyor yakanci sancılar anladığım kadarıyla artmıyor geçiyor çünkü