Seda5892 Seda05 ben kullanıyorum canımm benim ki 200 mg günde 3 kere kullanıyorum ilk başlarda çok şiddetli baş dönmesi yaptı sonra vücut alışınca geçti şok şükür geçmiş olsun
KuzeyinAnnesi41 Seda05 2 ay kadar kullandım oral olarak aldım düşük tehlikem var diyeymiş tabi sonradan haberim oldu düşük tehlikemin oldugu:/ sen niçin sordun canım? Niçin ve Nasıl kullanıldıgını mı yoksa yan etkilerini mi
Seda05 Seda5892 ya ben çok korkuyorum ya bebeğimde bişey varsa doktorum söylemiyosa diye. Çok küçük nokta şeklinde temazsızlık var bu ilacı kullan dedi geceleri 1 tane yutuyorum
Seda05 Seymasel68 doktorum küçük nokta kadar temazsızlık var o gitsin bunu kullan dedi geceleri bi tane alıyorum
Seda05 Ezgisu bende temazsızlık varmış küçük nokta şeklinde bende gördüm gösterdi ultrasondayken o gitsin diye kullan bu ilacı dedi
Min_nak Seda05 çoğunlukla önlem olarak da veriyor doktorlar bence öyle şeyler düşünüp kendini strese sokmaa.. inşallah sağ salim kucağına alacaksın..;))
Min_nak Bana da verdi doktor 9+3 üm şuan.. düşük tehlikesi için 100 mg günde 3 kere alıyorum sabah öğle akşam aldığım için her zaman uyuklama halsizlik ve bulantı var.. sanki bulantıları o yapıyormuş gibi geliyo bana da.. umarım en kısa zamanda bırak der doktor..😒😒
Seda05 Min_nak ben geceleri 1 tane alıyorum sadece bitince söyle bana kullanıp kullanmıcana karar vericem dedi. İnşallah Allahım hepimizin yardımcısı olsun hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza😍👼🏻🙌🏻