Baby_B Sevgilimmmmmmm detayli ultrasondan sonra baslamistik biz Öncesinde bir iki kiyafet almistim sadece 34 deyiz simdi bebisi bekliyoruz🙂
deletedmom43191 Sevgilimmmmmmm yavaş yavaş başla ilk odasını al anne yani besigini al arabasını al odası gelince kıyafetleri al yıka utule yerlestir🤣🥰
Eceunverkanra Sevgilimmmmmmm Merhaba🥰 Birden toplu alisveris yapmayi dusunuyorsaniz biraz daha bekleyebilirsiniz sonrasinda birden alirsiniz ama yavas yavas alirim diyorsaniz yavas yavas baslayabilirsiniz zaman gercekten cok hizli geciyor cunku bir de 30’lu haftalarda agirlasma baslayinca her sey biraz daha zor oluyor benim oyle olmustu ilk hamileligimde🙈
Kubra001111 Sevgilimmmmmmm ben 20+4 üm çoğu şeyini şimdiden aldım detaylı ultrason bekliyorum geri kalanını da ondan sonra inşallah 🌺
Baby_B Sevgilimmmmmmm çorap,biberon,emzik,takimlar,sampuan,nemlendirici krem,pisik kremi ile basladim Sonradan bebek arabasi anne yani besik 24.haftalarda da bunlari aldik Odasi 30.haftada kuruldu
Parilti007 Sevgilimmmmmmm bana hiç sormayın ben 22de bitirdim alışverişi korkumdan 😂 ikizler erken gelebilirler hemen bitirelim diye ocaktan önce halletmiştim bir anda her şeyi😅 emzik biberon yenidoğan takımları almıştım ilk
Liimon Sevgilimmmmmmm bebek arabası ve yataktan başladık. Ne zaman ne indirimdeyse onu aldık. 29 dayız banyo eşyaları, lohusa oijamaları ve süt pompası kaldı sadece
Fatmanur12345 Sevgilimmmmmmm erken değil başla canım anca biter zaten yavaştan başla illa sonradan eksik çıkacaktır
Edafmo Sevgilimmmmmmm ben cinsiyeti öğrendiğimden beri ufak ufak indirimde gördükçe giyimi neredeyse hallettim diyebilirim 22+4üm. hatta ebebek indirimde bez ve ıslak mendil de aldım. şimdi biberon emzik indirimi bekliyorum