eefkk Buhara hastanesine gidip memnun olduğunuz doktor var mı? Şehir hastanesinde takipliyim ama ultrason süresi çok az olduğu için buharada da düzgün ilgili bir doktor arıyorum
Aleyysss000 Fatma hocaya takipliyim gebeliĝimin başından beri. Memnunum da yani bir sıkıntı yaşamadım.
eefkk Aleyysss000 Fatma Aydın’ın takipli hastası çok olduğu için fazla ilgilenemiyor diye duymuştum doğru mı? Ben şehir hastanesinde ki ilgisizlikten çok bunaldığım için ilgili bir doktor arıyorum hem ultrasonda da bebeğe daha özenli ve dikkatli bakılsın istiyorum
hilalccc eefkk merhaba bende Fatma hanıma gidiyorum gayet ilgili ya asistanlar hazırlıyor seni o gelip ultrasona bakıyor bilgi veriyor sorularını yanıtlıyor
Emlgndz miroscumm Eşleri de doğuma alıyorlar mı acaba Buhara’da Fatma hoca veya başka hoca normal veya sezeryan yani belli değil daha üç ayım kaldı 🌸
Emlgndz miroscumm Yaaa 🫣 çok merak etmiştim bunu benimde çok umudum yok ama öğrenmek istedim teşekkür ederim
miroscumm Emlgndz yok canım o dönem başka arkadaşlarımda oldu başka doktord doğum yapan onlarında alınmadı 2 senede değişmediyse eğer ama değiştiğini sanmıyorum hiç