Hjkkhggk Merhaba 37 haftalığım şuan suyum az olduğu için doktorum 17 şubata kadar bekleyelim o zamana kadar normal olursa normal doğum yaparız ama olmazsa 17 şubatta sezeryan dedi normal doğum için yapabileceğim şeyler var mı bilgisi olan yazabilir mi hareket gibi açılma vs olması için etkili bir şey normal yapmak ıstıyorum
gly_frkn Hjkkhggk ben adacayi içmiştim bide yere eğilerek dizlerin üstüne oturarak (tuvalete oturr gibi) o oturusun adı aklıma gelmedi şuan öyle oturarak yer sil benim.supurgem kırılmıştı başı o şekilde oturrk evi supurmustum o iyi gelmişti bana bide cansel iliski hurmalar yiyeblirsin
Marryy Hjkkhggk bol yürüyüş yapın ,yerleri elinizle silin, pilates topunuz varsa onunla egzersizler yapın, hurma tüketin, bol ilişki doğumu tetikliyor diye duydum
Gsgsgsgsgs Hjkkhggk bende 38 haftalığım Salı günü çatı muayenesi var açılma varsa belki bir iki gün daha bekleriz suni veririz olmazsa dedi ama çatı dar ve açılma yoksa sezeryan olucak bende sezeryan istemiyorum hiç Şuan ördek yürüyüşü şeklinde yerleri siliyorum merdiven inip çıkıyorum squat pozisyonunda durmaya çalışıyorum bi gün yürüyüş bi gün egzersiz şeklinde ama inşallah etki ediyordur
Busramnida Hjkkhggk 2 normal doğum yaptım hurma yiyin çok fazla Squat gibi hareketler yapın sürekli sıcak duş alın ve eşinizle ilişkiye girin merdiven in çık yapabilirsin yani doğurmak için harekete geç ☺️ Bu arada 2. Çocuğumu 14 şubatta doğurmuştum bende şuan 3.ye hamileyim 🥰
Hjkkhggk Ördek yürüyüşü ve hurma yıyorum günde 4 adet felan inşallah normal bir sekılde olur ya sezeryanı ıstemıyorum ama sancı da çıkmıyor Nts de ördek yürüyüşü yaptığım zaman kasıklarımda ağrı oluyor ama bazen rahımde sertleşme oluyor sonra yumuşuyor peş peşe 3 4 kez oldu dün gece ıhtımalı var mi normale doğumun