Mrwezyn1 pnar-123 ben bir ara şey yapıyordum biz küçükken nane kırmızı biber tuz ve limon tuzu karıştırıp ekşi yapardık 1 hafta onu yedim dilim kabardı resmen 😂
Happyka Gelecekdeki_Anne Kızlarımda hep ekşi yedim ilk aylarda o önemli . Sonra zaten geçiyor bunlar. Şuan tatlı yiyorum tuzlu hiç birşey yiyemiyorum sonuç erkek
Talentedmom Gelecekdeki_Anne yiyeceklerle hiç alakası bile yok ilk hamileliğimde oğluma gebeydim canım hep ekşi istedi herkes kız dedi ama oğlum oldu hiç alakası bile yok o zaten zamanla değişir bulantıdan ilk zamanlarda yiyemezsin ama sonradan tatlı yeme isteği gelir
___Ebruli___ sednc0 bende tam tersi 🤭 ilk hamileliğim de ful ekşi yedim kızım oldu, 2.gebeliğimde de halende tatlı şeyler istiyor canım oğlum olacak 🤭😍😂🤪
___Ebruli___ sednc0 aynen öyle cnm olabilir kişiden kişiye değişir 😂🥰 bu gebelik sevmediğim tatlıyı bile yedirtti bana neymiş büyük konuşmamak lazımmış🤭🤷🏻♀️🤪🥰😍😂🤣
Pembiskizim Gelecekdeki_Anne bu söylediklerim çok saçma gelecek ama kızımda kornişon turşunun üstüne çokokrem sürüp yiyordum şimdi erkek bebek bekliyorum muzun üstüne çubuk kraker batırıp yiyorum bence yiyeceklerin cinsiyetle alakası yok 😅🤭🤦♀️🤦♀️