kumsal__ Pazartesi tüp bebek için gidicem ama adetimin 4.gunu olmuş oluyor kan tahlilleri ise ⅔ bakıyorlar yinede sorun olurmu gönderip bir sonraki aymı gel derler yoksa bilgisi olan cevap verebilirmi ona göre hastaneye gidicem
Cambardak__ kumsal__ 4.günde başlanıyor tedaviye sonuçta cuma regli olursan pazartesi 4.gun oluyor benim öyle başlandı tüp bebeğe 4.gün yani
Emine010922 kumsal__ canım ben iki kere tüp bebek yaptım ikisindede 3. Kan testi istediler ama sen yinede git kafan rahat etsin ne olur ne olmaz
Cambardak__ kumsal__ evet kan tahliline bakılıyor ama ben devlette tüp bebek yaptırdım. Reglim cuma başladı mecburdum pazartesi gitmeye. Kimsede sorun etmedi o sabah kan alındı ve ilaç başlandı
kumsal__ Cambardak__ ozaman gideyim bende pazartesi bende devlete gidicem Zeynep Kamile 2tup bebek için eşimde israr etti işe başlamadan önce 2tup bebek içinde gidelim diye bilgim olmadığı için uygulamadakilere sorayım dedim çok teşekkür ederim canım ya içim rahatladi
Cambardak__ kumsal__ bende işe başladıktan sonra tüp bebeğe gectik ama o kadar zormuşki sürekli rapor alıyorsun muayene gunu izin alıyorsun falan çok yorucu bir süreç o yüzden keşke işe başlamadan tüp bebek yaptirsaydim dedim. Memurum istifa etme şansımda yok bugünlerin tadını çıkart canım bolca dinlenirsin
kumsal__ Cambardak__ inşallah canım bende bu sebepten 2tup bebeğe baslim olmazsa ozaman ise baslim diye düşündüm yeni ise girmisken izin almakta sknti oluyor eşimde o yüzden pazartesi git birkere daha deniyelim tüp bebeği duruma göre ise başlarsın dedi
Cambardak__ kumsal__ çok iyi düşünmüşsünüz canım kesinlikle daha rahat edersin Allah gönlüne göre versin 😊
kumsal__ Emine010922 nasipse pazartesi gidicem inşallah bı aksilik olmaz iyi hoş gitcegim hastanedeki doktorlarinda sağı solu pek belli olmuyo yinede gideyim canim