deletedmom43191 Benim son 20 günüm var ilacımda ise 4 tane kaldı kontrolüme daha 6 gun var yeni ilac mı alsam bıraksam mı bilmiyorum sizler ne zaman bıraktınız ilaçlarınızı
AnayimBenAna_ deletedmom43191 ben doğumdan sonrada kullandım özellikle vitamin kan ilacı vs bırakmadım
Gizem1992 deletedmom43191 bana doğumdan sonra da bir süre kan ilacını d vitaminini ve multivitamini devam etmem gerektıgı söylendi
zynpknt deletedmom43191 magnezyumu mutlaka bırakın bence kasılma falan olur doğum başlarsa hissetmezsiniz ama diğerlerinin zararı olcağını sanmıyorum doğumdan sonra da kan ilacına devam ediyorlar bir süre
Balbebek012 zynpknt magnezyum ü bırakmak gerektiğini ben bilmiyor dum ya suyum gelene kadar anlamadım biliyor musun
deletedmom43191 zynpknt 😆😆 ben magnezyum icsemde zaten normal halim devam ediyor hissetmeme gibi birsey söz konusu değil zaten onu kafaya takmıyorum ama multivitamin bebeğin gelişimini sağlıyor diye aklımda en çok o var
Ftmnnr zynpknt peki magnezyumun bir hamileliğim boyunca kullanmayıp son ayda kullanmak istemem bunu gördüğüm iyi oldu kullanmayacağım 🤣
zynpknt Balbebek012 evet biraz riskli doktorum bana her muayenede hatırlat dedi çünkü doğum sancısını bile bastırabiliyormuş
zynpknt deletedmom43191 olsun bence etki ediyordur illa ☺️ kullanmaya devam edin muhtemelen doğum sonrası da bir süre kullanırsınız doktorunuza bağlı tabi
AnayimBenAna_ deletedmom43191 evet multivitaminide bırakmadım bir süre asıl doğum sonrası ihtiyacımız var çok düşüyor değerler
zynpknt Balbebek012 rica ederim yine doktorunuza da danışın tabi benim doktorumun ve eczacımın söylediği bu 🥰
deletedmom43191 zynpknt doktoruma da ulaştım ilacimin yenisini almam gerektiğini söyledi doğuma kadar devam 🥰🥰🥰
Balbebek012 zynpknt benim zalım doktor bırak demedi😅 ben de içtim hep hatta doğum sonrası sordum vitaminler bitene kadar içebilirsin demişti
Munisett deletedmom43191 hangi multivitamin kullanıyorsujuz icerisinde folik asit varmı bwnımde kafam karıstı sürekli kullanmamaız mı gerekiyor
bravo61 deletedmom43191 Yani normal vitamin kullandığın doğum sonrasıda kullanabilirsin al bence de:)
zynpknt Balbebek012 kan ilacına falan devam ediyorlar sanırım doğumdan sonra değerler düşüyor diye biliyorum ☺️ ama magnezyum hakkında öyle söyledi bide erken doğum riskim var o yüzden her seferinde hatırlatıyoruz 😂