minikkkk_patatessss arkadaşlar sürekli uykum var halsizim kendimi hep yorgun hissedyorum ev islerini bile bazen yapacak dermanim.olmuyor neden sebeb boyle hissedyorum anlayamadim birde 2 nci trmsterde daha az olue diyorlardi bu tur durumlar
Birbenbirbebek minikkkk_patatessss 23. Hafta da bende hala aynıyım doktorum artık gebelikte alakası yok vitaminlerine bakalım dedi kansızlıktan oluyormus sanırım 🥺 kan değerlerinize baktırdınız mı ?
Elifimsib minikkkk_patatessss 24+5 hamileliğin başından beri geçmeyen halsizlik yorgunluk var hep uyumak istiyorum. Geceleri sık idrara çıkmaktan uykum bölünüyor dinlenemiyorum. Gündüz bulduğum her fırsatta uyuyorum. Vitaminlerimi kullanıyorum ama kansızlık var ilaçla bi süre daha kontrol edicez yükselmezse demir serumu takılacak. Bi de bu aralar ağrılarım artmaya başladı onun da etkisiyle daha çok yatmak istiyorum ayakta kaldıkça ağrım oluyor
Alavya minikkkk_patatessss minikkkk_patatessss benim de aynı durum olmuştu. 2. Döneme geçtim derken 1. Dönemden daha yorgun düşüyordum. Demir ilacı ve elenatal 2 ya başladım. 1 haftaya kendime geldim
tugcebaby1 16 haftanın sonlarındayz bende aynıyım kronık yorgunluk resmen bende 20 lerde geçer die umuyordum geçmiyor herhalde
minikkkk_patatessss Birbenbirbebek kan degerlerim gayet iyi ckti hatta bu doner demir ekksgli fazla oliyor diye onuda aliyorum ama gecmiyor hep yatmak istyorum hic bir is yapmak gelmiyor icimden cocuk dogduktan sonra boyle olmam imkansiz cunku mecburen ayaklancam bilmiyorum ne yapicam siz nasil hissedyorsunuz
Birbenbirbebek minikkkk_patatessss maalesef bende öyleyim kolumu kaldırasım gelmiyor . Sürünerek yemek yapıyorum resmen zoraki yani canım istemeye istemeye kimse bana dokunmasın yatayım istiyorum ama 3 yaşında bebeğim var 🥺
Borttee Benimde aynı kansızlık var ama oncedende vardı hem işe gidip hem spora gidip ev işlerini yapıyordum hamilelikle ilgili bence bu olay 22 haftalık şuan hep uyuyorum halim yok
minikkkk_patatessss Elifimsib doktorunuz size herhangu bir bilgilendirme yapmadimi bana yapilmadi normalde iyi hissetmen lazim dedi suan gebeligin en rahat doneminde oldugumu soyledi demir ilaci verdi yolladi
minikkkk_patatessss Birbenbirbebek Allah kolaylik versin isimiz zor kadin olmak boyle guclu olmati gerektiriyor ama bazen bizde guclu olamiyoruz
Elifimsib minikkkk_patatessss gebelik herkeste aynı şekilde geçmez senin bünyeni bu şekilde etkiliyor demek ki kimisi 9 ay enerjik olur kimisi 9 ay uyur bunlar normal dedi. Ek olarak bebişin kafası şuan olması gerekenden daha aşağıda hatta neredeyse kanaldaymış çok baskı yapıyor o da ağrıya ve sık idrara çıkmama sebep oluyor. Asla kesintisiz uyuyamıyorum o yüzden dinlenmiş hissetmiyorsundur kendini dedi. Demir eksikliği içinde ilacın dozunu arttırdık ama işe yaramazsa serum şeklinde verilecek. Bir de iki gün önce gittiğim bi doktor suyun az dedi ona stres oldum kendi doktoruma daha gidemedim o stresten de psikolojik olarak daha yorgun hissetmeye başladım 🥹
Birbenbirbebek minikkkk_patatessss ağlayasım geliyor suan uyumamak için direniyorum gözüm kapanıp açılıyor 😂 ama işte ahh ah
minikkkk_patatessss Birbenbirbebek bende inan uykusuzm simdi yemek yaptim hala gozum kapaniyor bir kendime gelemiyorum
minikkkk_patatessss Elifimsib sen gönlünü ferah tut insallah suyun yeterlidir Allah buyuk elbet gecicek bu zamanlarda sabretmemiz lazım ben size bir tavsiyede bulunmak istyorum.banada doktorum o seklde onerdi demir ilaci sabah ac olarak iciyoruz ya yana bir adet mandalina veya portakal yememi onerdi daha cabuk demir emilimi oluyormuş vücüta birde bu şekilde deneyin sizde umarim faydasını görürsünüz
Mavikizkaracocuk Bende benzer durumdayım 21+2 deyiz biraz fazla hareket edeyim bel ağrısı bacak ağrısı başlıyor zaten
Nidaveuras Mavikizkaracocuk bel ağrısı bende de oluyor arada da karın ağrısı oluyor sizin nasıl durumunuz ? Sordunuz mu hiç doktorunuza ?
Mavikizkaracocuk minikkkk_patatessss sanırım surekli ara dinlenme yapmak lazım iş güç yaparken birde plates iyi geliyormuş doktora danışmak lazım tabi