Derya034 Tugba29_ Asyaninannesi_ Teşekkür ediyorum benim ihtiyacım yok canım cokşükür katıldım çıkarsa öyle değerlendiricem direk çıkmazsada değerlendirecem 😊
Buselisss Asyaninannesi_ Doğacak bebeğimin şansına katıldım , bebek alışverişi eksiklerime , ek masraflara harcayacağım. Asla bitmiyor 🥹🥰
Brgmde Asyaninannesi_ bebek bileziği bu nasıl 5 gram yapamıyormuş ben kendime 8-9 gram yapabiliyorum. Trendyola gir bak 7 gram alıp takan büyük kızlar var başka kuyumcuya sor
Asyaninannesi_ Brgmde benim oturdugum yerde 1 tane kuyumcu var yakın merkeze gidince sorucam benimde aklıma takıldı
Nesonunbeybi Asyaninannesi_ çok şükür ben çoğu şeyi tamamladım ihtiyacı olan bir anneye vermek istiyorum ben çıkarsa inşallah 🙏🏼
2cocuk2kopek Asyaninannesi_ 2. Ye hamileyim ve aralarında 6 yaş fark var yani herşeyi sıfırdan alacağım için bebeğe kullanıcaö sadece onun ihtiyaçları
Esrakzly Asyaninannesi_ herkes dünya malına harcıyor bejde olsam bende harcarım aslında umreye gidebilsek keşke ya
2cocuk2kopek Asyaninannesi_ bebek bilezikleri çocuk bilezikler 10 gr olmaz başka kuyumcuya sorun . Şuan ajdalarda bile 9 gr dan başlıyor ne demek 10gr altı olmaz
Fatmanoyan Bir kismini sma li bir cocuga digerini afrika ya da Gazze’ye . Kendim ve çocuklarim icin kullanmayacam.