Yazmelegi_ Asyaninannesi_ kızım var şuan gebelik düşünüyorum eğer gebe kalırsam minişim için ve kızım için harcarım ama eger gebe degilsem kızım için sadece ❤️
Asyaninannesi_ Bende beşik almak istiyorum. Annelik 🥲 kendimizden önce artık onları düşünüyoruz annemi şimdi daha iyi anlıyorum
KumpirsMom Asyaninannesi_ bebeğim için çok eksiğim var onları alacağım yoksa borç harç bi şekilde yapılacak zaten 🥹
Asyaninannesi_ KumpirsMom Rabbim hepimize borçsuz harcsız şekilde tüm ihtiyaçlarını gidermeyi nasip etsin inşallah.
Sureyya1 Asyaninannesi_ kizima harcarim. Size bisey sorcam anketteki sorulari kendimize gire mi cevaplayacagiz yoksa turkiyede genel olarak tercih edilen markalar olarak mi cevaplayacagiz onu anlamadim ben kendime gire cevapladim ama kullandiklarmia gore
Mor-kelebek Asyaninannesi_ gebelik düşünüyorum inşallah çıkarsa gebelikten olursa ona harcarım ama gebelik olmazsa da 3 buçuk yaşında kızım var onun odasına harcarım diye niyetledim. 🌸
Asyaninannesi_ monica50 oto koltugunu hemen alıcakmısnz 1 yaşına kadar puset kullanırm bn diye düşünüyorum da