Serife24 staRmama Merhabalar bana da bakabilir misiniz 20 haftalık olduk kendini göstermedi kıza benziyor dedi ama 3 hafta sonra tekrar bakıcaz https://hizliresim.com/jdldk5v
Pnrdrsn staRmama merhaba. 8+5 de kalp atışını duymussunuz. Ben de bugün gittim yoktu. 8 hafta dedi doktor. Sağlıksız dedi. Acaba beklesem biraz ben de duyar miyim? Karından mi duydunuz? Ya da neden geç duydunuz ?
Nymom Simge_gunes amin inşallah hadi bakalım hayırlisiyla inşallah rabbim sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin
staRmama Pnrdrsn kuzum benim söyle oldu ben ilk öğrendim betam 10 bin üstüyüdü 1 hafta sonra kontrolde tam duyamadık ama doktor çok hafif duyuluyor dedi sonra bekledim hiç haftasını falan bilmiyordum gittiğimde 8+5 mis net duyduk o zaman
poyrazmom_ Nymom 5+5 de duymuştum ben ama bu kişiden kişiye de doktor cihazı kalitesinden kaynaklı da değişebiliyor
XBurcuburcu Nymom 5+6 da duyduk kalp atışını. Sağlıkla büyüsün bebiş çok heyecanlı zamanlar🥰😅 betahcg testine gerek kalmamıştı takip vs
staRmama Pnrdrsn aminnn canım çok teşekkür ederim umarım seninki de sağlıklıdır değilse bile üzülme vücut sağlıksız olduğu için atar. Umarım olmazsa da en kısa sürede sağlıkla seni bulur minik kuşun ❤️