Burcuerhan Kızlar ne kullanıyosunuz yada ne kullanıcaksınız arastırdıgınız sonuçlar ne yönünde 😊bilgilenelim
Gzemguness Burcuerhan ben deterjan olarak green clean kullanacak aldım hatta. Krem olarak da bübchen marka kullanıcam
ecrintosgeliyor Burcuerhan ben deterjan olarak uni baby aldım kıyafetlerini yıkadım mis gibi oldu ☺️ bakım ürünlerini de bübchen aldım
UcanHamile Burcuerhan tüm deterjanları yesilanne den aldım, instagramda sayfaları da var bakabilirsiniz tamamen doğal. Şampuan ve bakım kremleri bubchenden aldim
Herseeyinasli ecrintosgeliyor bende önce unibaby aldım ama hiç memnun kalmadım, daha doğrusu koku olayı sıfır. 😩 bugün e bebeğin deterjanını alacaktım indirimdeydi fakat içerik açısından iyi değilmiş araştırmalarım sonucunda. Bende araştırmadayım henüz 😩
ecrintosgeliyor Herseeyinasli aa ben yıkadım aynı dalin gibi kokuyor neden öyle olmuş anlamadım 🤷🏼♀️
Lilbaby Herseeyinasli ecrintosgeliyor Bebek deterjanında kokmayan makbul zaten içeriğinde parfüm olması demek kimyasal demek sıvı deterjanlarda :) Unibaby, dalin bunlar ne yazıkki kimyasal içeren markalar.
ecrintosgeliyor Lilbaby biliyorum ablam kullanıyor memnun diye bende kullandım o doktoruna sorup almıştı ☺️