Cambardak__ zlemceylan bencede yok gibi canım negatif diye düşünüyorum transferin 10.günü bugun 5.gün embriyosu transfer edildi olsaydı şimdiye çıkardı diye düşünüyorum
zlemceylan Cambardak__ o transfer durumlarını pek bilmiyorum da ama bence denemekten vazgeçme olacak inanıyorum ❤️🥰
yildizz13 a_burcu_bur ben 5.gun embriyosu 7 gün du galiba 26. 6 ile öğrenmiştim şükür cuma günü kese gördüm bana da çok az gelmişti. Arkadaşım 9.gun 30 la öğrendi olumsuz düşünme. Bebeğin seninle inşallah kucağına almak da nasip olur 🥰
a_burcu_bur yildizz13 kıyaslayınca olumsuz düşünüyo insan ama örnekler yine de umut vaat ediyor 🥰 teşekkür ederim 🙏
a_burcu_bur yildizz13 22den 17ye düşmüş, doktor tekrar kan istedi ve ilaçlara devam dedi ama bence net bir şekilde olumsuz ve düşüyor. Hayırlısı böyleymiş demek ki.
a_burcu_bur Cambardak__ 22den 17ye düşmüş. Doktor tekrar kan istedi ama benim gücüm kalmadı, ilaçları da kullan dedi, neden yani, ben bi an önce bırakmak istiyorum. Neyse hayırlısı böyleymiş demek ki. İnşallah sizinki pozitif olur ve öyle ilerler
Cambardak__ a_burcu_bur bugun benimde beta 11 cikti doktorum izinliymis başka bi doktor bakti oda var yada yok diyemem dedi 2 gun sonra yine test yapılcakmis ama kimyasal gibi duruyo 😭😭😭😭😭
a_burcu_bur Cambardak__ ben hep hayırlıysa tutsun diye dua ettim. Bi tane evladım var çok şükür 🤲 tek çocukla yola devam, darısı başınıza 🤲🤲🤲
Cambardak__ a_burcu_bur rabbim banada bi evlat nasip etsin yanıp kavruluyorum üzülüyorum bu bambaşka bir psikoloji 😢😢
a_burcu_bur Cambardak__ tez zamanda nasip eder inşallah. Bizler ne hayırlı, ne değil bilemiyoruz. Rabbim en hayırlısını, en sağlıklısını, en doğru zamanda nasip etsin, kucağınızı boş bırakmasın 🤲