a_burcu_bur Cambardak__ ben yarın normal gebelik testi yapıp öğleden sonra da kan vermeye gidicem. Yarın da yoksa, kesin yoktur 🙄 10.gün kanda çıkması lazım artık diye düşünüyorum.
Nuriay Cambardak__ ay koyulaşma olmuş canim umarim koyulaşmaya devam eder. Rabbim Cabanizi karşiliksiz birakmaz illaki. Yarinda yapin koyulasma olursa vardir
a_burcu_bur Cambardak__ benim de salı günü ama o gün çalıştığım için gidemem, akşamı beklemem lazım. O kadar sabrım yok 🙄
Kalbiminsesi Cambardak__ 9.gunden once hic test yaptinmi canm onlwr nasildi 5 gun emriyosu 6.gun fln silik cikiyo 9. gun daha belirgin olmasi lazim ama bazilarin betasi gec karisio kana yarin sabah tekrsr bi dene bklm gonlunce olsin
Cambardak__ Kalbiminsesi evet bencede görünmesi lazımdı şimdiye kadar ama malesef göremedim 3 gündür test yapıyorum hep negatifti bugünkünde çıkmış cizgi sadece böyle belirgin
Smr-btll senatss fotoğrafı varsa atabilirmişsiniz bende test yaptım ama telefon ışığıyla bile aşırı zor görünüyor incecik bi çizgi emin olamadım
senatss Smr-btll maalesef yok üzgünüm ya o çok zor görğneni beklersen 2 fğn so ra daha net olur gerçi ben duramayıp her gün yapmıştım
Cambardak__ sym_yc yok canım dondurulmuş 5.gün embriyosu konuldu yumurtalar ekim ayında döllendi. İlki 27 aralıkta transfer edildi tutmadı ikincisi 30 ocakta transfer edildi
Feyurta Cambardak__ bence gayet de gebelik var koyulaşma da olmuş herkesin aynı koyulukta çıkmıyor içinizi ferah tutun
aysgull_1234turgt Cambardak__ canım pembe gibi duruyor kuruma çizgisi renksiz çıkıyor bildim kadarıyla inşallah hamilesindir ❤️
Cambardak__ aysgull_1234turgt inşallah canimmm inşallah kimisi kuruma diyor kimisi pozitif diyor bende anlamadım 😊
Smr-btll senatss https://hizliresim.com/3pogjkn dün uyumadan yaptım sabaha böyleydi su tuttum kuruma çizgisi mi diye kaybolmadı
senatss Smr-btll prodoctor da ben hiç kuruma görmedim eger prodoctorsa bi kan ver bence yada tekrar dene 1 tanr
Cambardak__ a_burcu_bur ilaçların etkisinden olabilir mi canım bide test yap evde belki silikte olsa çıkar bakarız burda 😊 ya inşallah vardır ama 10.gune göre aşırı düşük bir sayı bilemedim 😕
yildizz13 a_burcu_bur ben 5.gun embriyosu 7 gün du galiba 26. 6 ile öğrenmiştim şükür cuma günü kese gördüm bana da çok az gelmişti. Arkadaşım 9.gun 30 la öğrendi olumsuz düşünme. Bebeğin seninle inşallah kucağına almak da nasip olur 🥰