Adenin_annesi1 Vajinal akıntı hafif kan renginde geldi adet ağrısı gibi de ağrım var bacakta belimde karnımda normal durum mu kan gelmesi hariç diğerleri normal acı yediğim zaman oluyor ama kanama ilk defa ve agrilarda çok fazla
Kbradll Adenin_annesi1 ayy kız nişanın gelmiş doğum yakın Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Adenin_annesi1 Aleyzeee 38 haftadaym ama öyle çok değil pembe renginde peçeteyle silerken belli oluyor
Mor-kelebek Adenin_annesi1 korkulacak bişey yoktur inşallah hemen panik yapma ama istersen bir doktora gözük biz burada ne desek yalan olur için rahat eder en azından 🌸
Selim_Alparslan Adenin_annesi1 benim ilk gebeligimde perşembe kontrolüm de bebegin kafasının kanalda olduğunu söyledi ve cumartesiye dogurursun demisti doktorum oyle akintim gelmisti gercektende cumartesi doğum oldu 38+0 da canım bence doğumun yaklaşmış.
Kadersss Doktora gitmen gerek öncelikle numarası vsr ise ara yoksa direkt git doğum başlıyor olabilir
Adenin_annesi1 Kadersss Devlet hastanesine gidiyorum şuan özel de muayene olmadım hiç yakında özel var yürüyerek gidebilicek mesafede olmadi oraya gidebilirim kontrol amaçlı inşallah birşey yoktur
Mor-kelebek Adenin_annesi1 benim ilk gebeligim sezeryan olmuştu o yüzden bilgim çok yok ama benimde ilk aklıma nişan gelme durumu geldi yanına birini al istersen erteleme doktor işini
Dhdhdbfhfn @Adenin_annesi1 en yakın neresi ise direk gidin nişan gelmiş olamaz mı acaba bende 37+5 im bekliyim burda
Selim_Alparslan Dhdhdbfhfn canım nişan böyle sümük gibi oluyor ve baya oluyor uzuyor elinde pembe renkli bisi. Sonra zaten kanamaya dönüyor. Yani ilk gebeligimde böyle hafif kanama olmuştu pembemsi sonra yatısim yapilmisti sancim artınca ebenin eline geldi o gösterdi bak nişan diye ordan biliyorum
Nisaarc Açık pembe gibi birşey geldi ise nişan gelmiş oluyor bende öyle olmuştu bunu doktora söyle ara konuş doğum başlıyor bende daha sonra su gelmeye başlamıştı 5 6 saattedogum yapmıştım ben ama doktora git
Dhdhdbfhfn @Adenin_annesi1 ne olur ne olmaz yine de gidin hastaneye vakit kaybetmeden sancılarınız var mı benimde ilk gebelik bende merak ediyorum
Selim_Alparslan Adenin_annesi1 canım o agrilar yerini sonradan sanciya bırakıyor maalesef sen uzanınca geçti sanıyorsun ama saatler geçtikçe birden sıklaştırıyor vakit geçmeden bence kendini iyi hissedebiliyorsan hastaneye koş tek isen Allah korusun o sancılar adamı mahvediyor hiçbir yere kipirdatmaz
Adenin_annesi1 Selim_Alparslan bende salı kontrolüm vardı gittim herşey yolunda dedi güzel ilerliyor bir sıkıntı yoktu
Dhdhdbfhfn @Adenin_annesi1 eşiniz veya bi yakınınıza haber verip hastaneye gitmek en iyisi evde durmaktansa en azından içiniz rahat eder