mucizemom8 Kızlar su test de cidden hamile olduğunu öğrenen var mı olumsuz yorumları okudukça asla guvenim kalmadı bende yaptım cok silik çizgi çıktı ama güvenemiyorum normal adet gecikmesi mi yaşıyorum bilemedim 😁
Edizhr mucizemom8 ben bundan da yaptım bütün hangi erken gebelik varsa yaptım hepsi pozitif çıktı canım
Nuriay mucizemom8 vAllahi canim biri cikip bu guvenilir dese artik inanmiyorum cunki inan ki bazisi ayni testle yalanci pozitiv oluyo kan veriyor negativ bazisida ayni marka testle yine pozitiv kan veriyor ve gercektwn hami cikiyor. kafalar karisik Ama bu isimden kotu duymadim kotulerin başı Artimed ve nimo 😤
mucizemom8 Edizhr kan da pozitif gördün mü canım vallahi güvenemiyorum ya başka da test yok elimde de ezcane de yakın da yok bekliyim bı kaç gün daha diyorum yorumlari okudukça iyice bitti güvenim ilk defa kullandım bu testi
Edizhr mucizemom8 ilk öğrendiğim de aynen bu şekildeydi😂 emin olamadım sonra ertesi gün tekrar yaptım koyulamis şimdi 7 haftalığım dün kalp atışını duyduk 🥰
miroscumm mucizemom8 bundan daha belirgin çizgi vardı artımed ama negatifti yalancı pozitifmiş maalesef başka marka alma şansınız yok mu
mucizemom8 Edizhr maşallah 😍 sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah Allah ♥️ hamişlerin duası kabul olur derler banada dua et canım 9 aydır deniyoruz 🤲
mucizemom8 Smr-btll ayyy işte böyle okudukca asla gucenmiyorum bu teste herkes aynı şeyi yazmış valla
mucizemom8 Smr-btll inşallah en kısa zamanda sağlıkla nasip eder Rabbim 🤲 iyki de guvenmemişim yorumları okudukça galiba adet oluyorum 🤷 böyle testi neden satışa koyarlarki ya haram olsun valla verdiğimiz paralar 🤦
Smr-btll mucizemom8 birde hiç bi eczanede prodoctor bulamadım bütün eczaneler de bunlardan var o kadar şikayet olmasına rağmen
mucizemom8 Smr-btll ezcaneler de pislik yani o kadar şikayet vardir neden hala aynı testi satiyorsunuz ben almadim bunu eşim den istedim o almış bu markayı yorumlari da okuyunca hiç guvenemedim zaten herkese aynı şekilde pozitif vermiş
Smr-btll mucizemom8 aynen öyle bende beklemedeyim yarın adet olmam lazım bir hafta önce adet belirtisi yaşıyodum iki gündür azalır yüzümde sivilcelenme başladı netten aldım bende bugün gelsin yapıcam
mucizemom8 miroscumm evet yalancı pozitif canım galiba adet oluyorum zaten yorumları da okuyunca guvenmemiştim açıkçası