Buseozan23 Test aldım yaptım hayalet çizgi var yanılma olmaz dimi ikisinden de yapmıştım belirtileriniz neler oldu benim hepsi var
Ceku256 Buseozan23 ikisi de mimli marka kuzu nasıl aynı anda iki markayı da buldun😂 maalesef çok fazla yalancı pozitif veriyorlar
Nilayy95 Buseozan23 ikiside yanlış çıkaran markalar diye defalarca gördüm burda 🙈 bari bi tanesi prodictor felan olsaydı 🙈
Gizmmis Buseozan23 daha dün arayıp iki markayıda sağlık Bakanlığına şikayet ettim ki herkes etsin diyede post açtım resmen umut tabiri iki markada
mmedinestlms Buseozan23 internetten alabilirsin daha Uygun’a geliyor eczaneler de bulamıyorum artık bende
mmedinestlms Buseozan23 hevesini kırmak istemiyorum ama hep yanıltıcı çıkıyor aynısı bende de oldu ve aradan 2 gün sonra adet oldum her zaman iki gebeliğimdede prodoctor ile öğrendim kesinlikle yanıltma kuruma çizgisi vs çıkarmıyor inşallah hamilesindir
Buseozan23 mmedinestlms inşallah kuzum yaa kasıklarım sızlıyor ama artımedde doctor days da aynısı çıktı pazartesi günü bakalım sağlıklı nasip etsin güzel sonuç göstersin