Melike1001 var da yok benim.ailem hep gurbette uzak eşimin ailesi var onalarinda umrunda değil bende konuşmuyorum zaten diğer bebegimde dogum yaptim ve kaybettik meleğimi erken doğum oldu birgun arayıp eve gelmediler yardım edekmi ihtiyacın varmi diye sonra aniden dogum oldu sonra kaybettim annem doğumda hemen geldi 1 ay kadar kaldı gitti zaten ben normal hayatima geçtim ama toparlanamadim ne geçmiş olsun diyen oldu ne basın sagolsun diye oldu tek dedikleri maden sorunlu idi niye doğurdun aldirsaydin bosver böyle olduğu iyi oldu belki bakamazdin dediler sonra aman unutun tekrar yaparsın çocuk dedi sonra öldüyse oldu tek seninmi bebegin öldü dediler mezarlığa gitmem bile millete battı o yüzden o zaman destek olan olmadıki ki şimdi olsunlar bundada zaten kimseden bisey bekliyorum anneme gek desem hemen geli4 ama onunda bi düzeni var 2 ay benim burda ne yapsın eşi var oruç geliyor ben gelme günü alınca gelirsin dedim eşim destek oluyor beraber halledeceğiz inşallah ama erk3k çantadan ne anlar ona anlatana kadwr kendim yaparım oda başka bi işler halleder zaten 1 buçuk ayım kaldı belki daha az bakalım rabbim kimseyi kendinden başka kimseye muhtaç etmez 😒🥹🥲