Esma006 Smom iki tane görüyorum gibi ama iki hafta sonra fln belli olur yapışık gibiler şuan o yüzden anlaşılmıyor teknyumurta ikizi gibi
Eceunverkanra Smom Merhaba ultrason sanki iki embriyo varmis gibi olcum yapmis gercekten, bir sonraki kontrolunuzde netlesir muhtemelen hayirlisi olsun Allah gonlunuze gore versin, saglikla alin kucaginiza insallah💐
Mrvsmt2502 Smom usg kalitesi çok kötüymüş ikizde olabilir evet ama biri bebek biri plasentada olabilir. İnşallah gönlünüze göre versin 🥰
Smom Gamze010 evet doktorda çoj şüphe duydu tek yumurta ikizi olabilir dedi emin olamadı tekear beta ver dedi bu zamana kadar hep 4 kat artmış beta
ikiz_annesi1 Mrvsmt2502 7. Haftada öğrenmiştim ikiz olduğumu kaçıncı haftadasin (iki kese görünmesi lazim)
Mrvsmt2502 ikiz_annesi1 post sahibi ben değilim ama bu hanımın zaten sizinkisi gibi çift yumurta değil ikizse tek kese tek yumurta ikizi
Mrvsmt2502 Smom zamanı gelince doktor daha net görecektir canım. Benim 1 kontrolümde plasenta daha silik şekilde gözükmüştü bebekten bende acaba oda arkasından mı gelişecek diye düşünmüştüm. Usg görüntüsü biraz kalitesiz bir sonrakinde daha net gözükür muhtemelen