Esrakalkanc Hanımlar gobegınız ne zaman ındı tam olarak bır de dıkıs yerınızı gorebılıyor musunuz benım gobegım kapatıyor ve ne zaman eskı kılonuza geldiniz sezaryenden sonra dogum yapalı 8 gun oluyor ne zaman dogum oncesı kılonuza dondunuz
Armgn Esrakalkanc ilk hamileliğimde 59 kilo ile hamile kaldım be 87 kilo ile doğum yaptım :)) doğumdan 4 ay sonra 54 kiloydum ama hiç bir şey yapmadım özel olarak bünyeyle alakalı sanırım korse kullanmanı tavsiye ederim ekmek yeme herşeyi ye dikiş yerlerini ilk başta göremezsin aynada görebilirsin geçmiş olsun sağlıkla büyüsün bebiş
Kubra6694 Esrakalkanc 7 gün içinde doğum kiloma döndüm 10 gün içinde artı 3 kilo daha verdim… Dikiş yeri şimdi daha iyi 4 aya doğru gidiyorum.
Esrakalkanc Armgn sut yapan seylerı yiyorum fazla da yüklenmek ıstemıyorım bakalım knsaşlah ben de sızın gıbı kılo veırım
Armgn Esrakalkanc verirsiniz tabiki istedikten sonra şuanda da 57 ile hamile kaldım 72 kiloyum :)) martta doğumum var ekmeksiz herşeyi yerim veririm diye düşünüyorum siz de öyle yapın bol su içmek süt arttırıyor zaten
Esrakalkanc Kubra6694 bn de 8 gun oldu sezaryenlıyıö tartılmadım ama gobusum vok az var 3 gundur korse kullanıyorum dıkıslerımın uzerındem
Kubra6694 Armgn Tam 10 kilo aldım. Bir hafta bebeğimle kuvezde kaldık. Eve gelince tartıldim tam gebe kalmadan önceki kilomdaydim. Yaklaşık 3,5 gün sonrada 3 kilo daha gitti.
Armgn Esma006 yok hayır külot gibi göğüs altına kadar geliyor alttan çıt çıtlıydı dikişleri acıtmıyor hiç