_tugcee Kızlar merhaba doktorum Decavit yazmıştı ama onuda pek beğenmedim pekte iyi değilmiş aslında Siz neler önerirsinizz ?? 🌸🙏🏻
seyma0661 _tugcee 12.haftamdan beri decavit kullanıyorum özeldeki doktorum yazmıştı. Neden iyi değilmiş acaba?
Busra_y Canım bana doktor 12 . Haftada OMEGA (ocean mumy) D vit. ve demir ilacı verdi önceki gebeligimde decavit kullanmıştım şimdi vermedi birde kendim elinatol kullanıyorum
_tugcee Busra_y Peki gebeliğiniz bitene kadar mı kullanıyorsunuz bunları yoksa ben geç mi kaldım acaba vitamin için?🤔
_tugcee seyma0661 İştah açıyormuş gereksiz kilo aldırıyormuş sağlıkocağındaki ebe de hamile birine decavit kullanma çokta iyi değil demiş🤷🏻♀️Bende böyle duydum bilemiyorum o yüzden tereddüt ettim🤔🤔Siz memnun musunuz
EceEgemen _tugcee ocean mummy kullanıyorum cnm bende 14. Haftada başladım ve cidden faydasını gördüğümü düşünüyorum
Kubra001111 _tugcee benim doktorum folik asiti14. Hftada bıraktırdı balık yağı hapı ve magnezyuma başlattı birde aç karnına demir ilacı
Minnakpopus _tugcee kan/demir ilacı kullanıyorum Ocean mummy multivitamin Ocean b12 dilaltı sprey Ocean d vitamini ve magnezyum kullanıyorum