Saraylokumu 1.5 saat önce vajinal progestan alıp uzandım. Sonra kalkıp tualete gittim. Peçete ile sildiğimde kan geldi peçeteye. Kızlar korkuyorum. Yaşayan var mı bu durumu. Zaten vajinal lekelenme olduğu için doktor verdi bu ilacı. Ama korkuyorum lütfen yardım edin
Elifmehmetemin Saraylokumu hiç beklemeden doktora git canım bence vakit kaybetme en doğru bilgiyi sana doktorlar verir geçmiş olsun canım tebir al git derim bekleme
Mor-kelebek Saraylokumu canım hemen korkma kötüyü düşünme zaten önlemini almışsın ama gebelikte leke bence beklemeye gelmez imkanın varsa erteleme doktora gözük biz burda ne desek sana doğru bilgiyi veremeyiz en azından kalp atışını dinler bir sıkıntı var mı yok mu öğrenirsin
Lemans Lekelenme tarzındaysa takip et , kahverengi ve lekelenme sorun değil ama kan geldi diyorsunuz o zaman açık renktir. İmkanınız varsa doktora gidin baksın . Yoksa zaten bu stresle uyuyamayacaksınız
Saraylokumu Mor-kelebek Gittim evet. Bebek çok şükür iyi. Neden kanamam oluyor bu vajinal progestan sonrasında diye sordum. Zaten kanamanız olduğu için size bu ilaç verildi. Düşük riski olduğunu ilacı kullanmaya devam etmem gerektiği söyledi. Şuan bebeğim yaşıyor yerinde ama tualete gidip peçeteyle sildiğimde yine biraz kanama vardı. Korkuyorum artık. Ne zaman bitecek bu lekelenme kanama 😔 Beni çok yoruyor psikolojik olarak
zeynepnur38 Saraylokumu benim de 13. Haftaya kadar lekelenmem oluyordu ara sıra. Progestan fitil kullanıyordum. Ama mutlaka doktara git kanama alanı, kalp atışı bilgilendirsin. Başından sonuna kadar her şey sıkıntılı idi. Amniyon sıvısı azdı vb… 38+3 de doğum yaptım şimdi kızım 2 yaşında çok güzel sağlıklı akıllı. Caninizi sıkmayın doktora güvenin ve bol bol dinlenin uzanın
Mor-kelebek Saraylokumu rabbim sabır versin canım zor bir süreç ama bak bebeğin iyiymiş çok fazla ayağa kalkmamaya çalış imkanın varsa uzan ayakların altına yastık koy geçici bir süreç unutma
YouAreMySunshine Saraylokumu Ben 23. Haftadayım hala oluyor kanama maalesef çok yıpratıcı her seferinde korka korka peçeteyi kontrol etmek. Ama benim doktorum rengi fark etmeksizin her kanamada bakılması gerektiğini söylüyor. Kanamanız olduğunda ihmal etmeyip doktora gidin bence
Saraylokumu YouAreMySunshine Her kanama da doktora gideceksen hergün gitmem lazım 🥺 Çok yoruyor artık beni bu korkular başım çatlıyor. Doktora dedim her kanama da geleyim mi diye. Kanamanın miktarına yoğunluğuna göre dedi. Zaten düşük yapsan bu yoğun belli bariz kanama olur dedi
Saraylokumu Mor-kelebek Başım çok ağrıyor burnum da kanamış sabah. Normale dönmek istiyorum dua edin lütfen 🙂↕️ 6 günde 3 kere acile gittim
zeynepnur38 Saraylokumu ilk trimester geçici azalır yada kaybolur. Başlangıç için çok normal bir çok gebe de oluyor. Progestan fitil tutunmasını sağlıyor merak etme keyifli zamana da dönüşecek.
Mor-kelebek Saraylokumu rabbim şafi ismiyle şifa versin canım kendine uğraşacak bişey bul başka bebişin yoksa bir dizeye başla puzzle başla eksiğin varsa kuran oku.Zor bir süreç ama devamlı kafanda korku aklında hep kötü şeyler olursa bebeğinde etkilenir