nigarsnh Kizlar yeni doğacak bebeğim icin tomme tippe biberon almayi düşünüyorum ancak meme redi yapar diye ve gaz yaparmi diye karar vermedim alayımı tomme tippe biberonu iyimi kulananlar varmi ?
Edafmo nigarsnh tomme tippe benim arkadaşım kullandı meme ve biberon gitti meme reddi yaşamadı ama avent ya da lansinoh kullanıp meme reddi yaşayan da var. Meme reddi konusu bebeğin seçiciliğiyle de alakalı sanırım. Ben lansinoh kullandım problem yaşamadım.
Esum48 Edafmo ben de alnsinoh kullaniyorum tek tarafta red yasadim o da nkrmal bence gogus ucu yarasindan kaynakli 1.5 ay emzirmedim o tarafi. Arkadasim da dogdugundan beri lansinoh kullaniyo hic red yasamadi. Bebekle alakali o bence
nigarsnh Edafmo meme ve biberon gitti meme redi yaşmadi yazmişsiniz tam analamadim meme redi yaodimi yapmadimi tomme tippe ile ?☺️
Edafmo Esum48 bana da öyle geliyor ya bebeğe bağlı, ablam wee baby kullandı maşallah hem emdi hem biberon içti çocuk
avucundaopucuk Oğluma tommie tippe anti kolik biberonundan almıştım hiç meme reddi yaşamadım çokta memnun kaldım
nigarsnh Edafmo Teşekkur ederim cevab icin ben Azerbaycanliyim Azerbaycanda yaşiyorum trendyoldan sipariş etdim bizde tomme tippe biberonu biraz pahali amma turkiyeden sifariş etdim orda bizim parayla çokk uygun fiyata 🤭